• Informatie

HP SlateBook pc's - Veelgestelde vragen over uw HP notebook (Android 4.3, 4.2/Jelly Bean)

Dit document is van toepassing op HP notebookcomputers met het besturingssysteem Android 4.3 of 4.2/Jelly Bean.
Raadpleeg dit document voor antwoorden op veelgestelde vragen over uw HP notebook.
opmerking:
Afhankelijk van de versie van Android op uw tablet, komen enkele van de afbeeldingen in dit document mogelijk niet precies overeen met uw tablet.

Deze video toont functies en tips voor het gebruik van uw HP notebook (Android 4.2/Jelly Bean)

Hoe kan ik het scherm van de SlateBook automatisch laten draaien in Android 4.2 of 4.3?

Hoe surf ik op het internet met mijn SlateBook in Android 4.2 of 4.3?

Hoe installeer ik software op mijn SlateBook in Android 4.2 of 4.3?

Kan ik mijn SlateBook zonder een internetverbinding gebruiken?

Kan ik de SlateBook op een andere computer aansluiten om bestanden over te brengen?

Hoe kan ik bestanden openen op mijn SlateBook?

Waar sla ik bestanden op mijn SlateBook op?

Kan ik de accu van mijn SlateBook vervangen?

Kan ik het fysieke toetsenbord van mijn SlateBook nog gebruiken wanneer het tabletscherm is losgekoppeld?

Kan ik een schermbeveiliger aan het scherm van mijn SlateBook toevoegen?

Heb ik een gegevensabonnement voor mijn SlateBook nodig?

Waar vind ik het Wi-Fi MAC-adres van mijn SlateBook in Android 4.2 of 4.3?

Kan ik een ander besturingssysteem op mijn SlateBook installeren, bijvoorbeeld Windows?

Kan ik mijn SlateBook resetten?

Waar kan ik technische ondersteuning vinden voor mijn SlateBook?