• Informatie

• Feedback

HP notebookcomputers - Problemen met het toetsenbord oplossen (Windows)

Dit document is bedoeld voor HP en Compaq notebookcomputers met Windows 10, Windows 8 of Windows 7.
Gebruik deze informatie om veelvoorkomende problemen met het toetsenbord op notebookcomputers op te lossen.
  let op:
U kunt potentiële softwareschade voorkomen door toetsenborden die zijn beschadigd door gemorste vloeistof, onmiddellijk te vervangen.