• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP producten - Mijn besturingssysteem wordt niet vermeld

Als u de versie van uw besturingssysteem (OS) niet ziet, heeft HP geen downloadbare software of stuurprogramma's voor uw product.
Veel problemen kunnen worden opgelost door ervoor te zorgen dat u zowel de nieuwste versie van OS met ondersteuning voor uw HP product hebt en de nieuwste HP stuurprogramma-updates hebt. HP raadt u aan om alle updates van uw OS-leverancier te installeren.
  let op:
Het is HP opgevallen dat de laatste tijd steeds meer ondersteuningswebsites van derden HP-stuurprogrammadownloads of diagnoseprogramma's verkopen. Veel van deze websites gebruiken het handelsmerkteken van HP en claimen officiële HP distributeurs te zijn. Als het besturingssysteem wordt ondersteund door uw product, verstrekt HP uw stuurprogramma en software gratis via de website van HP. Wees voorzichtig met websites waar u wordt gevraagd te betalen voor HP-stuurprogrammadownloads of -tools die worden aangeboden om de producten van HP te diagnosticeren. Deze websites zijn mogelijk in geen enkel opzicht gelieerd aan HP.
Installeer geen BIOS-updates van de website van de fabrikant van een moederbord. Installeer alleen BIOS-updates van HP. Wanneer u BIOS-updates installeert vanaf de website van de fabrikant van het moederbord, is het mogelijk dat een HP System Recovery niet meer wordt geaccepteerd op de computer. Dit kan leiden tot een verlies van gegevens.
  opmerking:
Naast de opties die in dit document worden vermeld, kunt u het HP ondersteuningsforum bezoeken en de ondersteuningscommunity vragen naar de software of het stuurprogramma dat u zoekt.
  opmerking:
U kunt het stuurprogramma van uw printer mogelijk ook vinden op 123.hp.com.