• Informatie

• Feedback

HP Slate 7 tablets - Lettergrootte is te klein in sommige apps (Android 4.1/Jelly Bean)

Dit document is van toepassing op HP Slate 7 tablets met een Android 4.1/Jelly Bean besturingssysteem.
In sommige apps wordt op de tablet tekst weergegeven in een lettergrootte die te klein is om te lezen. Het probleem kan niet worden opgelost door de lettergrootte te wijzigen in de tabletinstellingen, en de zoomfunctie is uitgeschakeld. Er is in deze apps geen methode om de tekst te vergroten.
De kleine lettergrootte die op de tablet wordt weergegeven, wordt veroorzaakt door een compatibiliteitsprobleem in de manier waarop de app is ontwikkeld. Het is geen probleem in de hardware of het besturingssysteem van de tablet. Het probleem moet worden opgelost middels updates van de afzonderlijke apps waarin het probleem zich voordoet. Als u het probleem wilt melden en een fix voor een bepaalde app wilt aanvragen, neemt u contact op met de ontwikkelaars van de app via de koppeling E-mail verzenden in de sectie Ontwikkelaar op de pagina van de app in Google Play Store.
Afbeelding : Voorbeeld van kleine tekst in de app Google Currents
Voorbeeld van kleine tekst in de app Google Currents