• Informatie
    CORONAVIRUS (COVID10) Impact:

door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben we momenteel langere wachttijden aan de telefoon. Wij raden U aan om onze digitale oplossingen te proberen zoals de Virtuele Agent en onze Diagnostics tools. Op die manier bent u sneller geholpen. Instant Ink klanten verwijzen wij naar instantink.com. Daar worden de meeste van uw vragen beantwoord.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Uw productnaam, productnummer of serienummer vinden

De video in dit document toont u de meest voorkomende manieren om uw productnaam (model), productnummer en serienummer te vinden. Als u de video niet kunt zien of nog vragen hebt, selecteert u de betreffende koppeling in onderstaande tabel voor meer informatie.
Selecteer uw type product in de volgende tabel: