HP en Compaq tablets - Hoe vind ik het modelnummer?

In dit document wordt beschreven hoe u het model- of productnummer kunt vinden dat het exacte type van uw HP of Compaq tablet weergeeft. U kunt het modelnummer of het productnummer gebruiken om handige documenten te vinden of online ondersteuning te krijgen. Indien nodig kunt u dit document ook gebruiken om het serienummer te zoeken dat altijd vlak bij het modelnummer of het productnummer staat.

Het modelnummer van Compaq 7, Compaq 7 Plus en Compaq 8 tablets vinden

Het model- en productnummer bevindt zich aan de achterzijde van uw tablet, in de buurt van de onderkant.
Afbeelding : Locatie Compaq 7 product- en modelnummer
Locatie Compaq 7 product- en modelnummer

Het modelnummer van de HP Slate 6 VoiceTab en Slate 7 VoiceTab vinden

Het modelnummer bevindt zich op een servicelabel onder het achterpaneel van uw VoiceTab. Verwijder het achterpaneel om het servicelabel, vlakbij de SIM-kaart- en het geheugensloten te bekijken.
Afbeelding : Locatie Voice Tab servicelabel
Locatie Voice Tab servicelabel

Het modelnummer van de HP7 tablet vinden

Het productnummer staat op een label aan de achterzijde van de tablet.
Afbeelding : Locatie productnummer HP 7
Locatie productnummer HP 7

Het modelnummer van HP 7.1, HP 7 Plus, en HP 8 tablets vinden

Het model- en productnummer bevindt zich aan de achterkant van de tablet, in de buurt van de onderkant.
Afbeelding : Locatie product- en modelnummer HP 8 tablet
Locatie product- en modelnummer HP 8 tablet

Het modelnummer van de HP ElitePad 900 G1 tablet vinden

Het productnummer bevindt zich op de onderrand van de tablet.
Afbeelding : Locatie productnummer ElitePad 900 tablet
Locatie productnummer ElitePad 900 tablet

Het modelnummer van de HP Omni 10 tablet vinden

Het productnummer is op de onderrand van uw tablet lasergegraveerd, links van de stekkeringang.
Afbeelding : Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)

Het modelnummer van de HP Slate 2 tablet vinden

De labellade bevindt zich op de rechterrand vlakbij de aan-uitschuifknop. Trek de labellade uit om het productnummerlabel te bekijken.
Afbeelding : Locatie labellade Slate 2
Locatie labellade
Afbeelding : Trek de lade naar buiten
Trek de lade naar buiten

Het modelnummer van de HP Slate 7 tablet vinden

Het productnummer is op de linkerrand van uw tablet lasergegraveerd.
Afbeelding : Locatie productnummer Slate 7 tablet
Locatie productnummer Slate 7 tablet
Afbeelding : Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)

Het modelnummer van de HP Slate 7 Beats Special Edition tablet vinden

Het modelnummer staat op een label aan de achterzijde van de tablet, onder het Beats Audio-logo.

Het modelnummer van de HP Slate 7 Extreme tablet vinden

Het modelnummer staat op een label aan de achterzijde van de tablet.
Afbeelding : Locatie modelnummer Slate 7 Extreme tablet
Locatie modelnummer Slate 7 Extreme tablet

Het modelnummer van de HP Slate HD Extreme tablet vinden

Het productnummer is op de onderrand van uw tablet lasergegraveerd.
Afbeelding : Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)

Het modelnummer van de HP Slate Plus Extreme tablet vinden

Het modelnummer staat op een label aan de achterzijde van de tablet.
Afbeelding : Locatie modelnummer Slate 7 Plus model
Locatie modelnummer Slate 7 Plus model

Het modelnummer van de HP Slate 8 Pro 76xx tablet vinden

Het productnummer is op de onderrand van uw tablet lasergegraveerd, bij de linkerhoek.
Afbeelding : Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)

Het modelnummer van de HP Slate 8 Pro 78xx tablet vinden

Het productnummer is op de onderrand van uw tablet lasergegraveerd, bij de linkerhoek.
Afbeelding : Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)

Het modelnummer van de HP Slate 10 HD tablet vinden

Het productnummer is op de linkerrand van uw tablet lasergegraveerd.
Afbeelding : Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)
Lasergegraveerde productnummer tablet (voorbeeld)

Het modelnummer van de HP Slate 500 tablet vinden

De labellade bevindt zich op de rechterrand vlakbij de aan-uitschuifknop. Trek de labellade uit om het productnummerlabel te bekijken.
Afbeelding : Locatie labellade Slate 500
Locatie labellade
Afbeelding : Trek de lade naar buiten
Trek de lade naar buiten