• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP ENVY H8 desktop-pc's - Een tweede station van 16 GB verschijnt in de Windows 8-verkenner

Bij HP ENVY H8 desktop-pc's kan er een tweede station van 16 GB in de Verkenner verschijnen. Dit station is bedoeld als een cache voor het primaire station om prestaties te verhogen en zou niet als een logisch station moeten worden geïnventariseerd. Dit treedt op omdat de Condusiv ExpressCache-toepassing niet is geïnstalleerd.
Afbeelding 1: Een station van 16 GB in Verkenner.
Om het station van 16 GB als cache te gebruiken voor het primaire station (om prestaties te verhogen), gebruikt u het Softpaq hieronder om de ExpressCache-software te installeren.
Belangrijk! Maak een back-up van de gegevens op het station van 16 GB door deze naar een andere locatie te kopiëren voordat u de software installeert. Nadat de software is geïnstalleerd, zal het station niet meer toegankelijk zijn en worden de opgeslagen gegevens gewist.
Beschrijving van het SoftPaq
Release-opmerkingen
SoftPaq downloaden
Condusiv ExpressCache-toepassing
Versie: 1.0.86
Revisie: A
Na het installeren van het softpaq verschijnt het station van 16 GB niet meer in Verkenner.