• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Pro MFP M521 - Een fax afdrukken

Wanneer het product een faxverzending ontvangt, wordt de fax afgedrukt (tenzij de functie Privé ontvangen is ingeschakeld) en wordt deze ook automatisch in het flashgeheugen opgeslagen.

Een fax opnieuw afdrukken

Wanneer de functie Fax opnieuw afdrukken toestaan is ingeschakeld, worden ontvangen faxen in het geheugen opgeslagen. Het apparaat heeft een opslagruimte van 3,2 MB (ongeveer 250 pagina's).
Deze faxen worden continu opgeslagen. Door het opnieuw afdrukken worden ze niet uit het geheugen gewist.
De standaardinstelling voor deze functie is Uit.
De functie Fax opnieuw afdrukken toestaan inschakelen
  1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Instellingen aan.
  2. Raak het menu Faxinstellingen aan.
  3. Raak het menu Geav. instell. aan.
  4. Ga naar de knop Fax opnieuw afdrukken toestaan, raak deze aan en raak vervolgens de knop Aan aan.
Faxen opnieuw
  1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Fax aan.
  2. Raak de knop Faxmenu aan.
  3. Raak de knop Ontvangstopties aan.
  4. Raak de knop Faxen opn. afdr. aan.

Ontvangen faxen automatisch dubbelzijdig afdrukken

Gebruik het bedieningspaneel van het product om ontvangen faxen dubbelzijdig af te drukken.
  1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Instellingen aan.
  2. Raak de knop Faxinstellingen aan.
  3. Raak de knop Geav. instell. aan.
  4. Raak de knop Dbblz. afdrukken aan.
  5. Raak de knop Aan aan.

Een opgeslagen fax afdrukken wanneer de functie Privé ontvangen is ingeschakeld

Als u deze functie wilt gebruiken, dient u de functie Privé ontvangen op het apparaat in te schakelen. Volg de onderstaande procedure om deze functie in te schakelen.
  1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Instellingen aan.
  2. Raak de knop Faxinstellingen aan.
  3. Raak de knop Geav. instell. aan.
  4. Ga naar de knop Privé ontvangen en raak deze aan.
  5. Raak de knop Aan aan.
Wanneer u opgeslagen faxen wilt afdrukken, dient u het beveiligingswachtwoord van het apparaat in te voeren. Nadat het apparaat de opgeslagen faxen heeft afgedrukt, worden deze uit het geheugen verwijderd.
  1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Fax aan.
  2. Raak de knop Faxmenu aan.
  3. Raak de knop Ontvangstopties aan.
  4. Raak de knop Privéfaxen afdrukken aan.
  5. Gebruik het toetsenblok op het aanraakscherm om het beveiligingswachtwoord van het apparaat in te voeren en raak vervolgens de knop OK aan.