• Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP pc's en printers - Is de versie van Windows op mijn computer 32-bits of 64-bits?

Dit document is van toepassing op HP producten en software voor besturingssystemen van Windows. Dit document is niet van toepassing op Mac, Linux of andere niet-Windows besturingssystemen.
Sommige software en drivers kunnen alleen worden geïnstalleerd in 32-bits- of 64-bits versies van Windows. Zorg dat u uw Windows-versie kent, zodat u het juiste type software en drivers downloadt van de website van HP.
opmerking:
De printerdriver is te vinden op 123.hp.com.