• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Productspecificaties HP ENVY h8-1512eb desktop-pc

Moederbord
Processor
Geheugen
Videokaart
  opmerking:
Vanwege de voorraad kunnen sommige pc's hardware bevatten die vergelijkbaar is met of beter is dan dit onderdeel.
Geluid/audio
Netwerk
Tv-tuner
Harde schijf
Cd/dvd-station
Geheugenkaartlezer
Computerbehuizing
Voeding
I/O-poorten
Toetsenbord, muis en invoerapparaten
Software
  opmerking:
In dit ondersteuningsdocument vindt u specificaties en afbeeldingen van onderdelen voor het oorspronkelijke ontwerp van alle pc's van dit model. Onder bepaalde omstandigheden kan een fabriek of serviceprovider een onderdeel installeren dat overeenkomt met of beter is dan de vermelde specificatie en/of er anders uitziet dan de weergegeven afbeelding.