• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer of printer– Klik hier

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - Inktcartridges beheren

Als u de inktcartridge correct gebruikt, bewaart en controleert, kan dit de hoge kwaliteit van de afdrukken waarborgen.

Instellingen voor inktcartridges wijzigen

Afdrukken wanneer een inktcartridge het einde van de geschatte levensduur heeft bereikt

Meldingen met betrekking tot onderdelen worden weergegeven op het bedieningspaneel van het apparaat.
  • Een bericht <onderdeel> bijna leeg (waarbij met <onderdeel> een kleurencartridge wordt bedoeld) wordt weergegeven wanneer een inktcartridge het einde van de geschatte levensduur bijna heeft bereikt. U kunt doorgaan met afdrukken, maar het is verstandig een vervangend onderdeel achter de hand te hebben.
  • Het bericht <Onderdeel> bijna helemaal leeg wordt weergegeven wanneer de inktcartridge het einde van de geschatte levensduur heeft bereikt. Zorg dat u een vervangende inktcartridge bij de hand houdt.
  • Het bericht <Onderdeel> heeft geen inkt meer wordt weergegeven wanneer de inktcartridge leeg is.
opmerking:
Hoewel u met de instelling Doorgaan kunt blijven afdrukken zonder de cartridge te vervangen, wordt het apparaat uitgeschakeld voordat afdrukproblemen optreden.

De instellingen voor Waarsch.niv. weinig inkt via het bedieningspaneel wijzigen

U kunt de standaardinstellingen op elk gewenst moment in- of uitschakelen en u hoeft deze niet opnieuw in te schakelen wanneer u een nieuwe inktcartridge installeert.
  1. Raak op het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Instellingen aan.
  2. Raak de menuoptie Apparaat instellen aan.
  3. Raak de optie Waarsch.niv. weinig inkt aan.
  4. Maak een keuze uit de volgende opties:
    • Selecteer Automatisch om de standaardwaarschuwing voor weinig inkt te behouden.
    • Selecteer Aangepast om het inktniveau te kiezen waarbij een waarschuwing voor weinig inkt wordt weergegeven.

Afdrukken met modus Kantoor Algemeen

Met de modus Kantoor Algemeen wordt aanmerkelijk minder inkt verbruikt, waardoor de levensduur van de cartridge wordt verlengd.
  1. Kies Afdrukken in het menu Bestand van het softwareprogramma.
  2. Selecteer het apparaat en klik op de knop Eigenschappen of Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Selecteer Kantoor Algemeen in de vervolgkeuzelijst Afdrukkwaliteit.

Toebehoren bewaren en recyclen

Benodigdheden recyclen

Ga naar hp.com/recycle voor volledige recycle-informatie en om gefrankeerde verzendlabels, enveloppen of dozen te bestellen.

Inktcartridges bewaren

Verwijder de inktcartridge pas uit de verpakking wanneer u klaar bent om deze te gaan gebruiken.

Beleid van HP ten aanzien van inktcartridges die niet van HP zijn

Hewlett-Packard Company raadt het gebruik af van nieuwe of opnieuw gevulde inktcartridges die niet afkomstig zijn van HP.
opmerking:
Beschadigingen door een printcartridge die niet van HP is, vallen niet onder de garantie en serviceovereenkomsten van HP.

Anti-namaakwebsite van HP

Ga naar www.hp.com/go/anticounterfeit wanneer u een printcartridge van HP hebt geïnstalleerd en er een melding op het bedieningspaneel verschijnt dat de cartridge al gebruikt of een namaakproduct is. HP zal u helpen stappen te ondernemen om het probleem op te lossen.
In de volgende gevallen heeft u mogelijk te maken met een niet-originele HP-inktcartridge:
  • Op de statuspagina voor benodigdheden wordt aangegeven dat een gebruikt artikel of namaakartikel is geïnstalleerd.
  • U ondervindt een groot aantal problemen bij het gebruik van de inktcartridge.
  • De cartridge ziet er anders uit dan gebruikelijk (de verpakking is bijvoorbeeld anders dan die van HP).