• Informatie
    CORONAVIRUS (COVID10) Impact:

door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben we momenteel langere wachttijden aan de telefoon. Wij raden U aan om onze digitale oplossingen te proberen zoals de Virtuele Agent en onze Diagnostics tools. Op die manier bent u sneller geholpen. Instant Ink klanten verwijzen wij naar instantink.com. Daar worden de meeste van uw vragen beantwoord.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - De inktcartridges vervangen

De inktcartridges vervangen

Het product gebruikt vier kleuren en heeft voor elke kleur een afzonderlijke inktcartridge: geel (Y), cyaan (C), magenta (M) en zwart (K).
  1. Open de klep van de inktcartridges.
    Afbeelding : Open de voorklep
  2. Druk de oude inktcartridge naar binnen om deze te ontgrendelen.
    Afbeelding : Duw de geplaatste cartridge naar binnen om te ontgrendelen
  3. Pak de rand van de oude inktcartridge vast en trek de cartridge er recht uit.
    Afbeelding : Verwijder de oude printcartridge
  4. Haal de nieuwe inktcartridge uit de verpakking.
    Afbeelding : Haal de nieuwe printcartridge uit de verpakking
  5. Raak de metalen connector op de inktcartridge niet aan. Vingerafdrukken op de connector kunnen problemen met de afdrukkwaliteit veroorzaken.
  6. Plaats de nieuwe inktcartridge in het product.
    Afbeelding : Plaats de nieuwe cartridge
  7. Sluit de klep van de inktcartridges.
    Afbeelding : Sluit de voorklep
  8. Plaats de oude inktcartridge in de doos en raadpleeg de recycle-instructies van HP op http://wwww.hp.com/recycle.