• Informatie

HP DeskJet, Photosmart 6520 printers - Eerste keer printer instellen

Dit document is van toepassing op HP DeskJet Ink Advantage 6525 en HP Photosmart 6520, 6521, en 6525 e-All-in-One printers.
Als u een printer voor de eerste keer wilt instellen, haalt u de printer uit de doos, sluit u het netsnoer aan, plaatst u het papier en installeert u de inktcartridges en richt u deze uit.
opmerking:
De printersoftware is te vinden op 123.hp.com.

Stap 1: De printer uit de doos halen

Verwijder alle plakband, stickers en verpakkingsmateriaal van de printer.
  1. Haal de printer uit de doos.
  2. Verwijder de verpakkingstape en het verpakkingsmateriaal aan de buitenzijde van de printer.
     Verpakkingstape en verpakkingsmateriaal verwijderen
  3. Trek de invoerlade naar buiten, verwijder de verpakkingstape en duw de lade terug in de printer.
    De invoerlade naar buiten trekken en de verpakkingstape verwijderen
  4. Open de cartridgeklep en verwijder de verpakkingstape aan de binnenzijde van de printer. Sluit daarna de cartidgeklep.
    De cartridgeklep openen en de verpakkingstape verwijderen

Stap 2: Het netsnoer aansluiten en voorkeuren instellen

Steek de stekker van de printer in een stopcontact, schakel de printer in en stel uw voorkeuren in.
opmerking:
Sluit nu nog geen USB-kabel aan. De verbinding met de computer wordt gemaakt tijdens de softwareinstallatie.
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en steek de stekker in het stopcontact.
    Het netsnoer aansluiten
  2. Druk op de aan-/uitknop om de printer in te schakelen.
     Op de aan-/uitknop drukken
  3. Selecteer uw taal en land/regio.

Stap 3: Papier in de invoerlade plaatsen

Plaats normaal U.S. Letter- of A4-formaat papier in de papierlade.
  1. Trek uit de invoerlade naar buiten tot deze niet verder kan. Schuif vervolgens de papiergeleiders helemaal naar buiten.
     Trek de invoerlade naar buiten en schuif de papiergeleiders naar buiten
  2. Verwijder eerder geplaatste media.
  3. Plaats een stapel gewoon papier in de invoerlade met de korte kant naar voren en de afdrukzijde naar beneden. Duw het papier in de lade totdat het niet verder kan.
    Papier in de invoerlade plaatsen
  4. Schuif de papiergeleiders naar binnen totdat ze tegen de rand van het papier komen.
    De papiergeleiders naar binnen schuiven
  5. Duw de invoerlade in de printer en klap vervolgens het verlengstuk van papierlade uit.
     De invoerlade in de printer duwen en het verlengstuk van de uitvoerlade uitklappen

Stap 4: De inktcartridges installeren

Installeer de HP inktcartridges die bij uw printer in de doos zijn meegeleverd.
  1. Open de cartridgeklep. De wagen met cartridges verplaatst zich naar het cartridgegebied.
    De cartridgeklep openen
  2. Verwijder de beschermkap van de wagen met cartridges.
     De beschermkap van de wagen verwijderen
  3. Trek aan het oranje lipje om de plastic verpakking van de nieuwe cartridge te verwijderen.
    De plastic verpakking van een cartridge verwijderen
  4. Draai het oranje kapje tegen de klok in totdat het losbreekt.
    Het oranje kapje van de cartridge verwijderen
  5. Duw de cartridge met het spuitmondje en de contactpunten omlaag in de bijbehorende houder. Druk op de cartridge totdat deze vastklikt. Zorg dat het gekleurde pictogram op het cartridgelabel overeenkomt met het gekleurde pictogram op de houder.
     De cartridge plaatsen
  6. Herhaal deze stappen om de andere cartridges te plaatsen.
  7. Sluit de cartridgeklep.
    De cartridgeklep sluiten
  8. Als u een nieuwe cartridge plaatst, geeft de printer automatisch aan dat u de cartridges moet uitlijnen. Tik op OK op het bedieningspaneel om de uitlijning te voltooien.

Stap 5: De printersoftware installeren

De printerhardware is nu ingesteld en u kunt de printersoftware installeren. Probeer niet om de printer te verbinden met een computer totdat dit wordt gevraagd tijdens de installatie.
Download de nieuwste software via 123.hp.com.