• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP DeskJet Printers - De printerhardware instellen

Dit document is bedoeld voor HP Deskjet 2510, 2511, 2512, 2514, Deskjet Ink Advantage 2515, 2516, 2520hc en DeskJet Ultra Ink Advantage 2529 All-in-One printers.
In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van de printer installeert. Naast de stappen in dit document bevat de software-cd video's over het instellen van de taal en het installeren van de printerhardware voordat u de software installeert. U kunt de stappen voor de installatie van de hardware op de software-cd volgen of dit document raadplegen voor gedetailleerde instructies voor de installatie van de hardware.
Dit document bevat de volgende stappen voor het installeren van de printer:
  • De printer uit de verpakking halen
  • De inhoud van de doos controleren
  • Het netsnoer aansluiten en het product inschakelen
  • Papier plaatsen
  • Plaats de inktpatronen
  • De inktcartridges uitlijnen
  opmerking:
De afbeeldingen in een aantal stappen kunnen enigszins verschillen van uw printer, maar de stappen blijven dezelfde.