• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

De printerhardware installeren voor de HP OfficeJet 4500 (G510) All-in-One printerserie

Dit document is bedoeld voor de HP OfficeJet 4500 (G510) All-in-One printerserie.
In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van de printer installeert. Voer deze stappen uit voordat u de printersoftware op uw pc installeert.
opmerking:
Sluit de USB-kabel nu NIET aan. Als u een USB-kabel wilt gebruiken om de printer op de computer aan te sluiten, wordt u door het installatieprogramma gevraagd om deze op het correcte tijdstip tijdens de software-installatie aan te sluiten.
opmerking:
De HP OfficeJet 4500 G510n All-in-One biedt ondersteuning voor draadloze netwerken. U hebt geen USB-kabel nodig als u een draadloos netwerk gebruikt.