• Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP printers - De HP Smart-app (Android, Apple iOS) gebruiken

Dit document is van toepassing op HP printers en smartphones en tablets met Android en Apple iOS.
Gebruik de app HP Smart om af te drukken, te scannen, printerproblemen op te lossen en een printer in een draadloos netwerk te configureren.
Het pictogram van de app HP Smart

Stap 1: Een overzichtsvideo bekijken

Stap 2: De app HP Smart installeren en de printer configureren

De HP Smart-app installeren op een mobiel apparaat met Android OS 6.0 (Marshmallow) of hoger, of Apple iOS 11 of hoger.
  1. Ga naar 123.hp.com vanuit een browser op uw telefoon of tablet en installeer de HP Smart-app.
  2. Zorg ervoor dat uw mobiele apparaat op uw draadloze netwerk is aangesloten.
  3. Open de app en voeg uw printer toe.
    opmerking:
    Beperkingen in Android 7.0 (Nougat) en later kunnen verhinderen dat de Wi-Fi printer kan worden ingesteld met de HP Smart-app voor Android. Als de installatie van de draadloze printer niet is gelukt, gaat u vanaf een Windows- of Mac-computer of iOS-apparaat naar 123.hp.com om via HP installatie met ondersteuning een draadloze verbinding in te stellen. U kunt de printer ook verbinden via de wizard voor draadloos instellen op het bedieningspaneel of Wi-Fi Protected Setup (WPS). Zodra u via Wi-Fi verbinding hebt, kan HP Smart de printer detecteren en is afdrukken mogelijk. Ga naar Instellen printer voor HP Smart-app mislukt (Android) voor gedetailleerde stappen.
    • Als uw printer wordt weergegeven, gaat u verder met de volgende stap.
    • Als uw printer wordt weergegeven metStel de printer in, volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie van uw printer te voltooien en ga verder met de volgende stap.
    • Als uw printer niet wordt weergegeven, tikt u op het plusteken om een printer te selecteren in de lijst met gevonden printers of om een nieuwe printer in te stellen. Volg daarna de instructies op het scherm.
Als u tijdens het instellen van de printer problemen ondervindt, raadpleegt u Wat moet ik doen als mijn printer tijdens de installatie niet wordt gevonden? in de sectie Veelgestelde vragen (FAQ's) van dit document.

Stap 3: Afdrukken, scannen en kopiëren

Gebruik HP Smart om op verschillende manieren te kopiëren, scannen en af te drukken.

Stap 4: Printervoorkeuren, berichten en benodigdheden beheren

In het startscherm kunt u printervoorkeuren wijzigen, berichten bekijken en benodigdheden bestellen.
opmerking:
Locaties van instellingen variëren per mobiel apparaat.
  • Printervoorkeuren wijzigen: Tik op het printerpictogram als u printervoorkeuren wilt wijzigen, printerinformatie en rapporten wilt weergeven en meer.
  • Berichten weergeven: Tik op het pictogram Meldingen (Android) of het pictogram Printer (iOS) om foutmeldingen te bekijken. Om afdrukactiviteit, Smart Tasks-activiteit en speciale aanbiedingen te bekijken, tikt u op het pictogram Meldingen.
  • Benodigdheden bestellen: Tik op de tegel Benodigdheden als u benodigdheden wilt bestellen en uw HP Instant Ink-account wilt beheren.

Stap 5: Informatie over extra functies

Ontdek extra functies van de HP Smart-app.
  • Overal printen: Gebruik uw mobiele apparaat om afdruktaken te verzenden via internet als u niet bij uw printer bent. Beschikbaar op bepaalde HP printers. Ga naar Overal printen met de HP Smart-app voor meer informatie.
  • Smart Tasks: Maak snelkoppelingen om bestanden af te drukken, te e-mailen of op te slaan vanuit de HP Smart-app. Ga naar Smart Tasks gebruiken voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Bekijk deze veelgestelde vragen over de app HP Smart.