• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Printers - De HP Smart-app (Android, Apple iOS) gebruiken

Dit document is van toepassing op HP printers en smartphones en tablets met Android en Apple iOS.
Met de HP Smart-app (voorheen HP AiO Printer Remote) kunt u uw printer in een draadloos netwerk instellen. U kunt ook afdrukken, scannen en problemen oplossen.
Afbeelding : Het pictogram van de app HP Smart
Het pictogram van de app HP Smart
Stap 1: De app HP Smart installeren
Kies uw mobiele apparaat om de app HP Smart te installeren en voeg uw printer toe.
Als u tijdens het instellen van de printer problemen ondervindt, raadpleegt u Wat moet ik doen als ik de printerinstallatie niet kan voltooien met de app? in de sectie Veelgestelde vragen (FAQ's) van dit document.
Stap 2: Documenten en foto's afdrukken of scannen
Het afdrukken van documenten of foto's die zijn opgeslagen op uw mobiele apparaat, via uw cloud of via uw social media-accounts. Scan documenten of foto's vanaf uw printer of gebruik de camera van uw mobiele apparaat om items te scannen.
Stap 3: De inktniveaus controleren, benodigdheden bestellen en toegang krijgen tot printerinstellingen, informatie en rapporten
Met de app HP Smart kunt u de printerbenodigdheden controleren, printergegevens en -rapporten weergeven en de printerinstellingen wijzigen.
Ga voor meer informatie over appmeldingen voor printerfouten en speciale aanbiedingen naar de sectie Wat moet ik doen als mijn printer een probleem aangeeft wanneer ik de app open in de Veelgestelde vragen (FAQ's).
Stap 4: Het beginscherm aanpassen (optioneel)
U kunt de tegels in het beginscherm van de app HP Smart aanpassen. Rangschik de tegels voor snelle toegang in de gewenste volgorde.
  opmerking:
Sommige tegels, zoals de tegel Personaliseren, hebben een vaste positie en kunnen niet worden verplaatst.
  • Om de tegels te rangschikken, houdt u in het beginscherm de te verplaatsen tegel ingedrukt en sleept u deze naar de gewenste locatie.
  • Om tegels in of uit te schakelen, tikt u op de tegel Personaliseren en vervolgens op de aan/uit-schakelaar naast de items die u aan het beginscherm wilt toevoegen (aan) of hieruit wilt verwijderen (uit). Tik op Gereed om de wijzigingen op te slaan en terug te keren naar het beginscherm.
    Afbeelding : Voorbeeld van ingeschakelde tegels
    De tegels Personaliseren zijn allemaal ingeschakeld
Veelgestelde vragen
Bekijk deze veelgestelde vragen over de app HP Smart.
  opmerking:
Krijg hulp van andere klanten op de Consumentenforums van HP.