• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

De printerhardware installeren voor de HP Officejet 7110 Wide Format ePrinter serie

Inleiding
In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van de printer installeert. Voer deze stappen uit voordat u de printersoftware op uw pc installeert.
De printer installeren
Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit.
Stap één: De inhoud van de doos controleren
Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit.
De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.
Stap twee: De printer uit de verpakking halen
  1. Het verpakkingsmateriaal en de verpakkingstape van de voorkant van de printer verwijderen.
    Afbeelding : Het verpakkingsmateriaal en de verpakkingstape van de voorkant van de printer verwijderen
    Afbeelding: Verwijder het verpakkingsmateriaal en de verpakkingstape van de voorkant van de printer.
  2. Draai de printer om en verwijder de verpakkingstape van de achterkant van de printer.
    Afbeelding : De verpakkingstape van de achterkant van de printer verwijderen
    Afbeelding: Verwijder de verpakkingstape van de achterkant van de printer.
  3. Open de cartridgeklep en verwijder vervolgens de verpakkingstape en verpakkingsmateriaal in het toegangsgebied van de cartridges.
    Afbeelding : Alle tape en verpakkingsmateriaal in het toegangsgebied van de cartridges verwijderen
    Afbeelding: Verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal in het toegangsgebied van de cartridges.
Stap drie: De voeding en het netsnoer aansluiten en de printer inschakelen
  1. Sluit de voeding aan op de achterkant van het apparaat en vervolgens het netsnoer aan op een stopcontact.
    Afbeelding : De voeding aansluiten op de achterkant van het apparaat en vervolgens het netsnoer aansluiten op een stopcontact
    Afbeelding: Sluit het netsnoer aan op de printer en op een stopcontact.
  2. Druk op de aan-uitknop om de printer in te schakelen.
    Afbeelding : Schakel de printer in
    Afbeelding: Zet de printer aan.
Stap vier: Papier plaatsen
Volg deze stappen om papier in de printer te plaatsen.
  1. Til de uitvoerlade omhoog en schuif de papiergeleider zo ver mogelijk naar buiten.
    Afbeelding : De uitvoerlade omhoog tillen en de papiergeleider zo ver mogelijk naar buiten schuiven
    Afbeelding: Til de uitvoerlade omhoog en schuif de papiergeleider zo ver mogelijk naar buiten.
  2. Plaats het papier in het midden van de lade met de korte rand naar voren en de afdrukzijde naar beneden.
    Afbeelding : Het papier met de afdrukzijde naar beneden plaatsen
    Afbeelding: Plaats het papier met de afdrukzijde naar beneden.
  3. Plaats een stapel papier zo ver mogelijk in de lade. Zorg ervoor dat de stapel papier niet boven de lijnmarkering in de lade uitsteekt.
      let op:
    Plaats geen papier tijdens het afdrukken. Er kunnen storingen of problemen met de papierinvoer optreden.
  4. Schuif de papiergeleiders naar binnen tot ze tegen de rand van de stapel papier aankomen.
    Afbeelding : De papiergeleiders naar binnen schuiven
    Afbeelding: Schuif de papiergeleiders naar binnen.
  5. Laat de uitvoerlade zakken en trek dan het verlengstuk van de uitvoerlade naar buiten.
    Afbeelding : De uitvoerlade laten zakken en het verlengstuk van de lade naar buiten trekken
    Afbeelding: Laat de uitvoerlade zakken en trek dan het verlengstuk van de uitvoerlade naar buiten.
Stap vijf: De cartridges installeren
  let op:
Er treedt een cartridgefout op als de SETUP-cartridges die bij de printer worden geleverd, niet kunnen worden geïnstalleerd.
  1. Druk op de aan/uit-knop om de printer in te schakelen als deze nog niet is ingeschakeld.
  2. Open de cartridgeklep.
    Afbeelding : De cartridgeklep openen
    Afbeelding: Open de cartridgeklep.
  3. Haal de SETUP-cartridge uit de verpakking.
  4. Houd de cartridge zo vast dat de contactpunten van de cartridge naar de printer toe zijn gericht.
  5. Schuif de nieuwe cartridge in de houder en duw de cartridge voorzichtig naar voren totdat deze vastklikt.
      opmerking:
    Zorg dat de gekleurde stip op het label van de cartridge overeenkomt met de gekleurde stip op de houder.
    Afbeelding : De cartridge in de houder met de kleurcodering plaatsen
    Afbeelding: Plaats de cartridge in de houder met de kleurcodering.
  6. Herhaal de stappen voor de andere cartridges.
    Afbeelding : Alle cartridges installeren
    Afbeelding: Alle cartridges installeren.
  7. Sluit de cartridgeklep.
    Afbeelding : De cartridgeklep sluiten
    Afbeelding: Sluit de cartridgeklep.
Aan de slag met ePrint
Met ePrint blijft u onderweg verbonden en productief: u kunt met ePrint rechtstreeks afdrukken naar uw HP printer met ePrint vanaf een smartphone, notebook of ander mobiel product. Voor aanvullende informatie over het installeren en gebruiken van ePrint klikt u op de koppeling.