• Informatie

HP pc's - Verbinding maken met een Bluetooth-apparaat (Windows)

Dit document is van toepassing op computers van HP en Compaq met Windows en Bluetooth-connectiviteit.
Koppel uw HP computer met een Bluetooth-apparaat, zoals een hoofdtelefoon, mobiele telefoons, of een andere computer.

Overzichtvideo

Een Bluetooth-apparaat verbinden met een HP computer

Gebruik de Bluetooth-instellingen om verbinding te maken met uw apparaat.
opmerking:
De volgende stappen zijn voor Windows 10. De stappen zijn vergelijkbaar voor andere versies van Windows.
  1. Controleer of het apparaat waarmee u verbinding wilt maken detecteerbaar en binnen het bereik van uw computer is.
    Als het apparaat bijvoorbeeld een headset is, zorg er dan voor dat de headset is ingeschakeld en is ingesteld op Bluetooth. Als het apparaat een mobiel apparaat met Apple iOS of Android is, gaat u naar het menu Instellingen en zorgt u ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld en kan worden gedetecteerd.
  2. Zoek in Windows naar en open Instellingen voor Bluetooth en andere apparaten.
    opmerking:
    Als Bluetooth en andere apparaten niet wordt weergegeven in de zoekresultaten, dan biedt uw computer mogelijk geen ondersteuning voor Bluetooth.
  3. Stel op het tabblad Bluetooth en andere apparaten de Bluetooth-instelling in op Aan.
    De schakelaar voor Bluetooth inschakelen
  4. Klik op Bluetooth of ander apparaat toevoegen om het apparaat te zoeken.
    De schakelaar voor Bluetooth inschakelen
  5. Klik op Bluetooth als het soort apparaat dat u wilt toevoegen.
    De schakelaar voor Bluetooth inschakelen
  6. Selecteer in de lijst het Bluetooth-apparaat dat u wilt toevoegen.
  7. Wanneer u hierom wordt gevraagd, voert u de pincode in en klikt u op Verbinding maken. Als er geen pincode wordt weergegeven, voert u 0000 in. Dit is een veelgebruikte standaard pincode voor veel Bluetooth-apparaten.
    De schakelaar voor Bluetooth inschakelen
  8. Controleer direct op een verificatiemelding op het apparaat waarmee u verbinding maakt. Bevestig de melding of geef toegang.
    Voorbeeld van een Bluetooth-bericht wanneer u probeert verbinding te maken met een computer met Windows 10.
  9. Volg de instructies op het scherm van de computer en het apparaat om het koppelingsproces te voltooien. Er wordt een bevestigingsmelding weergegeven wanneer de apparaten zijn gekoppeld.
    opmerking:
    Als er een verificatiefout wordt weergegeven, is er te veel tijd verstreken. Plaats de apparaten dichter bij elkaar en probeer ze vervolgens opnieuw te koppelen.
    De schakelaar voor Bluetooth inschakelen
Raadpleeg de volgende HP ondersteuningsdocumenten voor meer informatie over Bluetooth: