• Informatie

HP pc's - NFC (Near Field Communication) gebruiken en problemen met NFC oplossen (Windows 8)

Dit document is van toepassing op HP computers die zijn voorzien van NFC (Near Field Communication) met Windows 8.
Met NFC (Near Field Communication) kan uw computer inhoud delen met mobiele apparaten waarop NFC is ingeschakeld, zoals tablets en smartphones, door draadloze communicatie tot stand te brengen wanneer de apparaten dicht bij elkaar zijn geplaatst. Dit document beschrijft hoe u NFC-verbindingen op uw computer gebruikt en NFC-problemen oplost.
opmerking:
Als u niet de nieuwste versie van Windows 8 gebruikt, kunnen sommige afbeeldingen en informatie in dit document verschillen. U kunt de nieuwste versie verkrijgen via de Microsoft Store.

Inhoud delen met NFC

Met NFC kunt u draadloos inhoud delen tussen uw computer en mobiel apparaat, zonder gegevens te verzenden via internet.
Afbeelding : Inhoud delen met NFC
Inhoud delen met NFC
In onderstaande gedeelten vindt u meer informatie over het delen van inhoud tussen uw computer en smartphone of tablet.

Problemen met een NFC-verbinding oplossen

Selecteer hieronder een gedeelte waarin het probleem wordt beschreven dat u ervaart:

Meer informatie over NFC

Het NFC-forum is een branchevereniging zonder winstoogmerk die het gebruik van draadloze NFC-interactie over korte afstand stimuleert in consumentenelektronica, mobiele apparaten en computers. Raadpleeg het NFC Forum (in het Engels) voor meer informatie over het certificatieproces van het NFC-forum en voor een lijst met ondersteunde producten.