• Informatie
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Bezig met laden...

HP pc's - HP Support Assistant (Windows) downloaden, installeren en gebruiken

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers met Windows 10, 8 of 7.
HP Support Assistant houdt uw ​​HP computer in goede staat door updates te zoeken en hulpprogramma's aan te bieden voor probleemoplossing. De meeste HP computers worden geleverd met HP Support Assistant. Klik op het app-pictogram in de taakbalk of zoek in Windows naar 'support assistant' om het hulpprogramma te openen.