• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP-printers - Nadat u een upgrade hebt uitgevoerd van Windows 7 naar Windows 8, werkt HP Solution Center niet meer correct

Nadat u een upgrade hebt uitgevoerd van Windows 7 naar Windows 8, wordt HP Solution Center niet meer geopend, geopend met een foutbericht, geopend met een leeg of gedeeltelijk venster of werken de koppelingen binnen HP Solution Center niet meer.
U lost dit probleem op door de software van Windows 7 eerst te verwijderen en vervolgens de versie van Windows 8 met volledige functionaliteit opnieuw te installeren.
  1. Koppel de USB-kabel los van zowel de printer als de computer (als u de kabel al had aangesloten). Als de printer met een netwerk is verbonden, houd die verbinding dan in stand.
  2. Druk op de aan-uitknop om de printer in te schakelen.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de knop Start of de linkerbenedenhoek van het scherm en klik op Programma's en onderdelen.
  4. Klik met de rechtermuisknop op de naam van uw HP printer en klik op Verwijderen.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om de software te verwijderen.
  6. Herhaal deze stappen voor elke vermelding van uw printer tot uw printer niet meer in de lijst voorkomt.
Stap 2: Het Windows 8-stuurprogramma met volledige functionaliteit downloaden van de website van HP
Volg deze stappen om het printerstuurprogramma met volledige functionaliteit te downloaden en te installeren. Het printerstuurprogramma met volledige functionaliteit bevat HP Solution Center-software.
De volgende video toont hoe u een volledige driver downloadt en installeert via een draadloze verbinding in Windows 8.
Voer deze stappen uit om de software van de HP website te downloaden en vervolgens te installeren.
  1. Zet de printer aan.
  2. Als de printer met een USB-kabel op de computer is aangesloten, koppelt u de USB-kabel los van de printer. De software-installatie vraagt u indien nodig om de kabel aan te sluiten.
  3. Als de pagina Uw product identificeren om aan de slag te gaan wordt weergegeven, klikt u op Printer, typt u het modelnummer van uw printer en klikt u vervolgens op Indienen.
    De softwareresultatenpagina voor uw printer wordt weergegeven met het standaardbesturingssysteem geselecteerd.
  4. Als u het besturingssysteem wilt wijzigen, klikt u op Wijzigen, selecteert u uw versie en klikt u vervolgens op Wijzigen.
  5. Klik op Downloaden onder het kopje Driver voor het volledige softwarepakket of klik op Basisdrivers voor andere driveropties.