• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP computers - Problemen oplossen met het aanraakscherm (Windows 10, 8)

Dit ondersteuningsdocument is van toepassing op HP en Compaq All-in-One en notebookcomputers met Windows 10 en Windows 8.
Als het aanraakscherm van de computer niet reageert wanneer u erop tikt of als de muisaanwijzer naar de verkeerde locatie op het scherm gaat, volgt u de stappen in dit document om de problemen met het aanraakscherm op te lossen.