HP pc's - Problemen met slaap- of hibernationstand (Windows 10, 8)

Dit document is van toepassing op desktop- en notebookcomputers van HP en Compaq met Windows 10 of Windows 8.
De computer gaat niet in de slaapstand, wordt niet uit de slaapstand gehaald of wordt onverwacht uit de slaapstand gehaald. Dit probleem kan optreden na een upgrade naar Windows 10.