• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise color flow MFP M575c and HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c - Een gescand document verzenden naar een netwerkmap (M575c, M525c)

Een gescand document verzenden naar een netwerkmap
Het apparaat kan een bestand scannen en dit in een map op het netwerk opslaan. Deze functie wordt door de volgende besturingssystemen ondersteund:
  • Windows Server 2003, 64-bits
  • Windows Server 2008, 64-bits
  • Windows XP, 64-bits
  • Windows Vista, 64-bits
  • Windows 7, 64-bits
  • Novell v5.1 en hoger (biedt alleen toegang tot de Quick Sets-mappen)
  opmerking:
U kunt deze functie gebruiken voor Mac OS X versie 10.6 en lager als u Windows File Sharing hebt geconfigureerd.
  opmerking:
U moet wellicht aangemeld zijn op het apparaat om deze functie te kunnen gebruiken.
De systeembeheerder kan met behulp van de geïntegreerde webserver van HP de vooraf gedefinieerde Quick Sets-mappen configureren. U kunt ook het pad opgeven naar een andere netwerkmap.
  1. Plaats het document met de afdrukzijde naar beneden op de glasplaat van de scanner of plaats het met de afdrukzijde naar boven in de documentinvoer en stel de papiergeleiders in op het documentformaat.
      opmerking:
    Als u de op dit apparaat beschikbare opties voor dubbelzijdig scannen en automatische afdrukstand selecteert, kunt u pagina's in elke stand invoeren in de documentinvoer.
    Afbeelding : De documentgeleiders afstellen
  2. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Opslaan naar netwerkmap aan.
      opmerking:
    Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in wanneer u hierom wordt gevraagd.
    Afbeelding : Knop Opslaan naar netwerkmap
  3. Wanneer u een van de vooraf gedefinieerde taakinstellingen wilt gebruiken, selecteert u een van de items in de lijst met Quick Sets.
    Afbeelding : Scherm Opslaan naar netwerkmap
  4. Raak voor het instellen van een nieuwe taak het tekstveld Bestandsnaam: aan om een toetsenbord te openen en typ een naam voor het bestand. Raak de knop OK aan.
      opmerking:
    Gebruik het fysieke of het virtuele toetsenbord om tekens in te voeren.
      opmerking:
    U kunt overwegen een Quick Set te maken voor een map waarin u vaak bestanden opslaat.
    Afbeelding : Scherm Opslaan naar netwerkmap
  5. Raak indien nodig het vervolgkeuzemenu Bestandstype aan om een ander uitvoerformaat voor het bestand te selecteren.
    Afbeelding : Scherm Opslaan naar netwerkmap
  6. Raak de knop toevoegen aan die onder het veld pad naar map zit om een toetsenbord te openen, en typ vervolgens het pad van de netwerkmap in. Gebruik deze structuur voor het pad:
    \\pad\pad
    Raak de knop OK aan.
      opmerking:
    Gebruik het fysieke of het virtuele toetsenbord om tekens in te voeren.
    Afbeelding : Scherm Opslaan naar netwerkmap
  7. Wanneer u de instellingen van het document wilt configureren, raakt u de knop Meer opties aan.
    Afbeelding : Knop Meer opties
  8. Raak de knop Start aan om het bestand op te slaan.
      opmerking:
    U kunt altijd een voorbeeld van de afbeelding bekijken door in de rechterbovenhoek van het scherm de knop Voorbeeld aan te raken. Voor meer informatie over deze functie raakt u in het voorbeeldscherm de knop Help aan.
    Afbeelding : Knop Starten