• Informatie

HP Single-Function en Multi-Function printers - Waar is het HP Solution Center gebleven in Windows 8?

Inleiding

Hoewel uw HP printer praktisch hetzelfde zal functioneren met de geïntegreerde (in-OS) driver, zult u mogelijk enkele verschillen bemerken. Een verschil is dat u het HP Solution Center niet zult kunnen benaderen zoals voorheen. Er zijn echter tijdelijke oplossingen beschikbaar voor de taken die normaliter met HP Solution Center worden uitgevoerd.

Tijdelijke oplossingen voor HP Solution Center

Kies een van onderstaande tijdelijke oplossingen voor HP Solution Center.
opmerking:
Als u niet de nieuwste versie van Windows 8 gebruikt, is de informatie in dit document mogelijk niet correct. De nieuwste versie is verkrijgbaar in de Microsoft Store.