• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Single-Function en Multi-Function printers - Afdrukken met een in Windows 8 geïntegreerde driver

Inleiding
In dit document vindt u stappen voor het afdrukken van een document op een computer waarop een in Windows 8 geïntegreerde (in-OS) driver wordt uitgevoerd. Welke methode u gebruikt, is afhankelijk van de app van waaruit u afdrukt. Windows Store-apps gebruiken een interface die vergelijkbaar is met smartphones en andere mobiele apparaten met een aanraakscherm, terwijl desktop-apps de klassieke interface hebben die vergelijkbaar is met vorige versies van Windows.
Windows 8-startscherm
Windows 8-bureaublad
Afbeelding: Windows 8-startscherm
Afbeelding: Windows 8-bureaublad
  opmerking:
Als u niet de nieuwste versie van Windows 8 gebruikt, is de informatie in dit document mogelijk niet correct. De nieuwste versie is verkrijgbaar in de Microsoft Store.