• Informatie

HP pc's - Het maken van herstelschijven of opslaan van een herstelimage op een USB-flashstationstation (Windows 8)

Dit document is alleen van toepassing op HP en Compaq computers met Windows 8.
Dit document beschrijft het maken van een herstelimage op media waarmee u uw computer naar de oorspronkelijke toestand kunt herstellen in geval van een ernstig probleem.
HP raadt sterk aan dat u een herstelimage op schijven of een USB-flashstationstation maakt zodra u uw computer ontvangt. Als uw HP computer met Windows 8 niet over het HP herstelprogramma beschikt of als er geen herstelschijven of herstel-USB-drive zijn gemaakt voordat de herstelpartitie werd beschadigd of gewist, moet u op internet een set HP herstelschijven zoeken die overeenkomen met uw modelnummer of een nieuw besturingssysteem installeren.
Met de HP herstelsoftware kunt u slechts één herstelback-up maken. Deze back-upbestanden bevatten de complete set van het originele besturingssysteem, de originele drivers en de originele applicatiesoftware die bij de pc werd geleverd.

Deze video toont hoe u kunt een terugzetimage kunt maken in Windows 8

Mediaopties: schijven of een USB-flashstation

Uw computer beschikt over twee opties voor het maken van een herstelimage op media: Dvd-schijven of een USB-flashstation. Gebruik de optie die voor u het meest geschikt is.

Een herstelimage op media voor uw HP notebookcomputer maken

Met de HP herstelsoftware kunt u slechts één herstelback-up maken. Deze back-upbestanden bevatten de complete set van het originele besturingssysteem, de originele drivers en de originele applicatiesoftware die bij de pc werd geleverd.
Afhankelijk van het the type media dat u hebt geselecteerd, volgt u de stappen in een van de volgende gedeelten om een herstelimage op media te maken.

Een herstelimage op media voor uw HP desktopcomputer maken

Met de HP herstelsoftware kunt u slechts één herstelback-up maken. Deze back-upbestanden bevatten de complete set van het originele besturingssysteem, de originele drivers en de originele applicatiesoftware die bij de pc werd geleverd.
Afhankelijk van het the type media dat u hebt geselecteerd, volgt u de stappen in een van de volgende gedeelten om herstelmedia te maken.

Veelgestelde vragen over het maken van een herstelimage op media

Waarom wordt het bericht 'Herstelschijf is gemaakt' weergegeven?

Wat moet ik doen als er een fout optreedt tijdens het maken van een herstelimage op schijven?

Wanneer ik een herstelimage op een USB-flashstation probeer te maken, wordt mijn USB-opslagapparaat niet gedetecteerd. Waarom?

Wordt geïnstalleerde software, zoals Office, opgeslagen wanneer ik een herstelimage op media maak?