• Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP pc's - Recovery Manager gebruiken om software en drivers te herstellen (Windows 8)

Dit document is alleen van toepassing op HP en Compaq pc's die werden geleverd met een geïnstalleerde versie van Windows 8.
In dit document wordt uitgelegd hoe u softwareprogramma's en hardwaredrivers herstelt die oorspronkelijk in de fabriek op de computer werden geïnstalleerd.
opmerking:
Als uw computer op bestelling werd geconfigureerd, kunt u bepaalde softwareprogramma's opnieuw installeren met de specifieke software-installatieschijven die met uw computer werden geleverd.
Gebruik de informatie in een van de volgende secties als u software of drivers opnieuw wilt installeren, afhankelijk van of u met een notebook- of desktopcomputer werkt.

Software opnieuw installeren op HP notebook-pc's met Windows 8

Gebruik de volgende stappen om de standaard geïnstalleerde toepassingen en drivers opnieuw te installeren op computers die worden geleverd met Windows 8.

Software opnieuw installeren op HP desktop en All-in-One computers met Windows 8

Volg de stappen in een van de onderstaande secties, afhankelijk van of u software of drivers opnieuw op uw HP desktop-pc met Windows 8 wilt installeren.