• Informatie

• Feedback

HP LaserJet Pro MFP M521 and HP LaserJet Pro 500 Color MFP M570 - Aanvullende afdruktaken (Mac OS X)

Een afdruktaak annuleren (Mac OS X)

1. Als er een taak wordt afgedrukt, kunt u deze onderbreken door op Annuleren te drukken op het bedieningspaneel van het apparaat.
    opmerking:
    Als de afdruktaak zich al te ver in het afdrukproces bevindt, kan deze mogelijk niet meer worden geannuleerd.
    opmerking:
    Als u op Annuleren drukt, wordt de taak die op dat moment wordt afgedrukt, gewist. Als er meer dan één afdruktaak in de wachtrij staat, kunt u op de knop Annuleren drukken om de afdruktaak te wissen die op dat moment op het bedieningspaneel van het apparaat wordt weergegeven.
  2. U kunt ook een afdruktaak annuleren vanuit een softwareprogramma of een afdrukwachtrij.
    • Softwareprogramma: Doorgaans wordt er korte tijd een dialoogvenster op het scherm weergegeven waarin u de afdruktaak kunt annuleren.
    • Mac-afdrukwachtrij: open de afdrukwachtrij door te dubbelklikken op het pictogram van het apparaat in het Dock. Selecteer de afdruktaak en klik vervolgens op Verwijder.

Het papierformaat selecteren (Mac OS X)

1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Klik in het menu Aantal en pagina's op de knop pagina-instelling.
  4. Selecteer een formaat in de vervolgkeuzelijst Papierformaat en klik op de knop OK.
  5. Klik op de knop Afdrukken.

Een aangepast papierformaat selecteren (Mac OS X)

1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Klik in het menu Aantal en pagina's op de knop pagina-instelling.
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Papierformaat de optie Aangepaste formaten beheren.
  5. Selecteer de afmetingen voor het papierformaat en klik vervolgens op de knop OK.
  6. Klik op de knop OK om het dialoogvenster pagina-instelling te sluiten.
  7. Klik op de knop Afdrukken.

Watermerken afdrukken (Mac OS X)

1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Het menu Aantal en pagina's wordt standaard weergegeven door de printerdriver. Open de vervolgkeuzelijst van het menu en klik op het menu Watermerken.
  4. Selecteer in het menu Modus de optie Watermerk.
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Pagina's of u het watermerk wilt afdrukken op alle pagina's of alleen op de eerste pagina.
  6. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Tekst een van de standaardberichten of selecteer de optie Aangepast en typ in het vak een nieuw bericht.
  7. Selecteer opties voor de overige instellingen.
  8. Klik op de knop Afdrukken.