• Informatie

• Feedback

HP LaserJet Pro MFP M521 and HP LaserJet Pro 500 Color MFP M570 - Geavanceerde afdruktaken (Windows)

Een afdruktaak annuleren (Windows)

1. Als er een taak wordt afgedrukt, kunt u deze onderbreken door op Annuleren te drukken op het bedieningspaneel van het apparaat.
    opmerking:
    Als de afdruktaak zich al te ver in het afdrukproces bevindt, kan deze mogelijk niet meer worden geannuleerd.
    opmerking:
    Als u op Annuleren drukt, wordt de taak die op dat moment wordt afgedrukt, gewist. Als er meer dan een proces wordt uitgevoerd wanneer u op Annuleren drukt, wordt het proces gewist dat op dat moment op het bedieningspaneel van het apparaat wordt weergegeven.
  2. U kunt ook een afdruktaak annuleren vanuit een softwareprogramma of een afdrukwachtrij.
    • Softwareprogramma: Doorgaans wordt er korte tijd een dialoogvenster op het scherm weergegeven waarin u de afdruktaak kunt annuleren.
    • Afdrukwachtrij van Windows: als een afdruktaak in een afdrukwachtrij (computergeheugen) of printerspooler staat, kunt u de taak daar wissen.
      • Windows XP, Server 2003 of Server 2008: Klik op Start en Instellingen en kies Printers en faxapparaten. Dubbelklik op het pictogram van het product om het venster te openen, klik met de rechtermuisknop op de afdruktaak die u wilt annuleren en klik op Annuleren.
      • Windows Vista: Klik op het Windows-pictogram in de linkeronderhoek van het scherm en klik achtereenvolgens op Instellingen en Printers. Dubbelklik op het pictogram van het apparaat om het venster te openen, klik met de rechtermuisknop op de afdruktaak die u wilt annuleren en klik op Annuleren.
      • Windows 7: Klik op het Windows-pictogram in de linkeronderhoek van het scherm en klik vervolgens op Apparaten en printers. Dubbelklik op het pictogram van het apparaat om het venster te openen, klik met de rechtermuisknop op de afdruktaak die u wilt annuleren en klik op Annuleren.

Het papierformaat selecteren (Windows)

1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Selecteer een papierformaat in de vervolgkeuzelijst Papierformaat.
  5. Klik op de knop OK.
  6. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.

Een aangepast papierformaat selecteren (Windows)

1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Klik op de knop Aangepast.
  5. Voer een naam voor het aangepaste formaat in en geef de afmetingen op.
    • De breedte is de korte zijde van het papier.
    • De lengte is de lange zijde van het papier.
  6. Klik op de knop Opslaan en dan op de knop Sluiten.
  7. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.

Watermerken afdrukken (Windows)

1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Effecten.
  4. Selecteer een watermerk in de vervolgkeuzelijst Watermerken.
    Of klik op de knop Bewerken als u een nieuw watermerk wilt toevoegen aan de lijst. Selecteer de instellingen voor het watermerk en klik vervolgens op de knop OK.
  5. Schakel het selectievakje Alleen eerste pagina in als u het watermerk alleen op de eerste pagina wilt afdrukken. Doet u dit niet, dan wordt het watermerk op elke pagina afgedrukt.
  6. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.