• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Pro 500 color MFP M570 - Bedieningspaneel

Indeling van het bedieningspaneel
    Afbeelding : Indeling van het aanraakscherm
  1. Draadloos-lampje (alleen draadloze modellen)
  2. Aanraakscherm
  3. Attentielampje
  4. Klaar-lampje
  5. Help-knop en -lampje
  6. Pijl naar rechts en lampje
  7. Annuleren-knop en -lampje
  8. Terug-knop en -lampje
  9. Pijl naar links en lampje
  10. Beginscherm-knop en -lampje
Beginscherm bedieningspaneel
Het beginscherm biedt toegang tot apparaatfuncties en geeft de huidige apparaatstatus weer.
  opmerking:
Afhankelijk van de apparaatconfiguratie kunnen de beschikbare functies op het beginscherm variëren. Bij sommige talen heeft het scherm mogelijk ook een andere indeling.
    Afbeelding : Beginscherm
  1. Knop Webservices
  2. Knop Instellingen
  3. Draadloos -knop (alleen draadloze modellen)
  4. Knop Netwerk
  5. Knop Informatie
  6. Knop Benodigdheden
  7. Knop Fax
  8. Knop Apps
  9. Apparaatstatus
  10. Knop Scan
  11. Knop Kopie
  12. Knop USB
Help-systeem op het bedieningspaneel
Het apparaat heeft een ingebouwd Help-systeem dat uitleg geeft over het gebruik van elk scherm. U opent het Help-systeem door de knop Help in de rechterbovenhoek van het scherm aan te raken.
Voor sommige schermen opent Help een algemeen menu waarin kan worden gezocht naar specifieke onderwerpen. U kunt door de menustructuur bladeren door het aanraken van de menuknoppen.
In sommige Help-schermen worden animaties weergegeven die u helpen bij het doorlopen van procedures, bijvoorbeeld het verhelpen van papierstoringen.
Voor schermen met instellingen voor afzonderlijke taken opent Help een onderwerp dat de opties voor dat scherm uitlegt.
Als er een fout of waarschuwing op het apparaat wordt gegeven, raakt u de knop Help aan om een bericht weer te geven waarin het probleem wordt beschreven. In dat bericht staan ook instructies voor het oplossen van het probleem.