De printerhardware installeren voor de HP LaserJet Pro 200 Color M251n printerserie

Inleiding
In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van het apparaat installeert. Voer deze stappen uit voordat u de software voor het apparaat op uw pc installeert.
Dit document bevat de volgende stappen voor het installeren van de printer:
  • De inhoud van de doos controleren
  • De cartridges voorbereiden
  • De verpakkingstape verwijderen
  • Papier plaatsen
  • Het netsnoer aansluiten en het product inschakelen
  • Selecteer de taal en de locatie
De printer installeren
Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit.
De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.
Stap 2: De cartridges voorbereiden
  1. Kies een stevige, goed geventileerde, stofvrije plek om de printer neer te zetten.
  2. Open de cartridgeklep.
    Afbeelding : De cartridgeklep openen
    Afbeelding: De cartridgeklep openen
  3. Trek de cartridgelade naar buiten.
    Afbeelding : De cartridgelade naar buiten trekken
    Afbeelding: Trek de cartridgelade naar buiten.
  4. Verwijder de verzegelingstape van de printcartridges. Zoek de oranje ring aan de linkerkant van een van de cartridges en trek de ring dan recht naar boven om de verzegelingstape te verwijderen. Gooi de beschermingstape weg.
    Herhaal deze stappen om de verzegelingstape van de andere cartridges te verwijderen en weg te gooien.
    Afbeelding : Verwijder de verzegelingstape en gooi deze weg
    Afbeelding: Verwijder de verzegelingstape en gooi deze weg.
  5. Plaats de printcartridge-lade in de printer.
    Afbeelding : Plaats de printcartridge-lade in de printer
    Afbeelding: Plaats de printcartridge-lade in de printer.
  6. Sluit de cartridgeklep.
    Afbeelding : Sluit de toegangsklep voor de printcartridges
    Afbeelding: Sluit de cartridgeklep.
Stap 3: De verpakkingstape verwijderen
  1. Open de toegangsklep voor papierstoringen aan de achterkant van de printer.
    Afbeelding : Open de toegangsklep voor papierstoringen
    Afbeelding: Open de toegangsklep voor papierstoringen.
  2. Verwijder de verpakkingstape en gooi deze weg.
    Afbeelding : Verwijder de verpakkingstape en gooi deze weg
    Afbeelding: Verwijder de verpakkingstape en gooi deze weg.
  1. Trek de papierinvoerlade naar buiten.
    Afbeelding : Trek de papierinvoerlade naar buiten
    Afbeelding: Trek de papierlade naar buiten
  2. Schuif de papiergeleiders naar de uiterste positie.
    Afbeelding : De papiergeleiders naar buiten schuiven
    Afbeelding: Schuif de papiergeleiders naar buiten.
      opmerking:
    Voor het plaatsen van papier van legal-formaat vergroot u de lade door de verlengtab ingedrukt te houden terwijl u de voorkant van de lade naar buiten trekt.
    Afbeelding : Het verlengstuk eruit trekken voor papier van legal-formaat
    Afbeelding: Het verlengstuk eruit trekken voor papier van legal-formaat.
  3. Plaats de stapel papier met de printzijde omhoog in de lade en zorg dat het papier in alle vier de hoeken plat ligt.
  4. Schuif de papiergeleiders naar binnen zodat ze tegen de stapel papier rusten.
    Afbeelding : Schuif de papiergeleiders naar binnen
    Afbeelding: De papiergeleiders naar binnen schuiven.
  5. Druk de stapel papier omlaag om er zeker van te zijn dat de stapel niet boven de papierlimietlipjes aan de zijkant van de lade uitkomt.
      opmerking:
    De capaciteit van de lade is 150 vellen.
    Afbeelding : Druk op het papier
    Afbeelding: Druk op het papier.
  6. Schuif de papierinvoerlade in de printer.
    Afbeelding : Plaats de papierlade
    Afbeelding: Plaats de papierlade
Stap 5: Het netsnoer aansluiten en het product inschakelen
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en vervolgens op het stopcontact.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
    Afbeelding: Sluit het netsnoer aan.
  2. Druk op de aan-uitknop () om de printer in te schakelen. De printer initialiseert en kalibreert zichzelf. Wacht totdat het apparaat inactief is en geen geluid meer maakt voordat u verdergaat.
    Afbeelding : Op de aan-uitknop drukken
    Afbeelding: Druk op de aan-uitknop.
Stap 6: Taal selecteren
  1. Druk desgevraagd op knop met de pijl naar rechts () op het bedieningspaneel van de printer om Systeeminstellingen te selecteren en druk op OK.
  2. Druk op de knop met de pijl naar rechts om Taal te selecteren en druk op OK.
  3. Druk op de knop met de pijl naar rechts () om uw taal te selecteren en druk op OK.
  4. Druk nogmaals op OK om de keuze te bevestigen. De printer kan zichzelf opnieuw opstarten. Wacht totdat het apparaat inactief is en geen geluid meer maakt voordat u verdergaat.
Aan de slag met ePrint
Met ePrint blijft u onderweg verbonden en productief: u kunt met ePrint rechtstreeks afdrukken naar uw HP printer met ePrint vanaf een smartphone, notebook of ander mobiel product. Voor aanvullende informatie over het installeren en gebruiken van ePrint klikt u op de koppeling.