HP Photosmart 7520 e-All-in-One-printerserie - De HP All-in-One instellen om faxen te verzenden en te ontvangen

Inleiding
Dit document beschrijft hoe u de printer kunt instellen voor het verzenden en ontvangen van faxen.
Voordat u begint
Controleer of de hardware volledig is geïnstalleerd voordat u uw faxservice aansluit. Klik hier voor informatie over het installeren van de printer.
Stap één: Bepalen welk type telefoonsysteem u gebruikt
Afhankelijk van uw land/regio hebt u ofwel een serieel ofwel een parallel telefoonsysteem. De instructies voor de installatie van de fax verschillen afhankelijk van de vraag of u een serieel of een parallel telefoonsysteem hebt.
Als uw land/regio hieronder wordt vermeld, ga dan naar De printer instellen voor het verzenden en ontvangen van faxberichten voor informatie over het instellen van de fax.
Oostenrijk
Duitsland
Portugal
België
Ierland
Spanje
Denemarken
Italië
Zweden
Finland
Noorwegen
Zwitserland
Frankrijk
Nederland
Verenigd Koninkrijk
Als uw land/regio niet wordt vermeld, volg dan de instructies in dit document.
Stap twee: De fax installeren
Belangrijk: Gebruik het telefoonsnoer en eventuele adapters die bij uw printer zijn geleverd om de printer aan te sluiten op de telefoonaansluiting. Als u dat niet doet, kunt u mogelijk geen faxen verzenden of ontvangen.
Selecteer het type telefoonsysteem dat u hebt en volg dan de stappen om uw HP faxprinter te installeren.
Stap drie: Het faxvolume instellen
Volg deze stappen om het volume van het faxgeluid in te stellen.
  1. Raak het pictogram Setup () aan.
  2. Raak Fax instellingen aan en dan Standaard faxinstellingen.
  3. Raak Geluidsvolume fax aan en selecteer vervolgens Zacht, Luid of Uit.
  4. Raak het pictogram Home () aan om terug te gaan naar het hoofdmenu.
Stap vier: De faxkopregel instellen
Gebruik een van de volgende methoden om de faxkopregel in te stellen. De kopregel wordt afgedrukt op de faxen die u verzendt.
  1. Raak het pictogram Setup () aan.
  2. Raak Fax instellingen aan en dan Standaard faxinstellingen.
  3. Raak Faxkopregel aan.
  4. Voer uw naam of de naam van het bedrijf in en uw faxnummer en raak vervolgens Gereed aan.
  5. Raak het pictogram Home () aan om terug te gaan naar het hoofdmenu.
Stap vijf: Een faxtest uitvoeren
Voer een faxtest uit om er zeker van te zijn dat de fax correct is ingesteld.
  1. Raak het faxpictogram () aan op het bedieningspaneel van de printer en raak vervolgens Instellingen aan.
  2. Raak Faxhulpprogramma's aan en vervolgens Faxtest uitvoeren.
  3. Wacht terwijl de printer het testrapport afdrukt.
  4. Bekijk het rapport.
    • Als het rapport aanduidt dat de test is geslaagd, kunt u faxen verzenden en ontvangen met de printer.
    • Als het rapport aanduidt dat de test is mislukt, bekijkt u het rapport voor meer informatie over het oplossen van het probleem.