HP LaserJet Enterprise 700 Color MFP M775, HP LaserJet Enterprise MFP M725 - Nietmachine/stapelaar (alleen z and z+-modellen)

Inleiding
Met de nietmachine/stapelaar kunnen taken van maximaal 30 vel van 75 g/m2 papier worden geniet. De nietmachine/stapelaar kan maximaal 500 vel papier bevatten. Met de nietmachine kunnen de volgende formaten worden geniet:
  • A3 (staande afdrukstand)
  • A4
  • B4 (staande afdrukstand)
  • B5 (liggende afdrukstand)
  • Ledger (staande afdrukstand)
  • Legal (staande afdrukstand)
  • Letter
Het papiergewicht kan variëren van 60 tot 120 g/m2. Zwaarder papier heeft mogelijk een nietlimiet van minder dan 30 vel.
Als de taak uit slechts één vel of uit meer dan 30 vel bestaat, wordt de taak wel naar de bak geleid maar niet geniet.
De stapelaar ondersteunt alleen papier. Probeer geen andere soorten afdrukmateriaal zoals enveloppen, transparanten of etiketten te nieten.
Om de standaardlocatie van het nieten op de pagina te configureren, volgt u de procedure in het volgende gedeelte.
De standaardnietlocatie instellen
Configureer de standaardnietlocatie voor documenten. U kunt het bedieningspaneel gebruiken om de standaardinstellingen voor een bepaalde taak te overschrijven. De volgende opties zijn beschikbaar voor de standaardnietlocatie:
  • Geen: Geen nietjes
  • Links- of rechtsboven: Als het document in staande afdrukrichting is geplaatst, wordt het nietje in de linkerbovenhoek van de korte rand van het papier geniet. Als het document in liggende afdrukrichting is geplaatst, wordt het nietje in de rechterbovenhoek van de lange rand van het papier geniet.
  • Linksboven: Het nietje wordt in de linkerbovenhoek van de korte rand van het papier geplaatst.
  • Rechtsboven: Het nietje wordt in de rechterbovenhoek van de lange rand van het papier geplaatst.
    Afbeelding : Nietlocaties
  1. Linkerbovenhoek van de korte zijde van het papier
  2. Rechterbovenhoek van de lange rand van het papier
  opmerking:
De stappen zijn afhankelijk van het soort bedieningspaneel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Blader vanaf het beginscherm op het bedieningspaneel van het product naar de knop Beheer en selecteer deze.
  2. Open de volgende menu's:
    • Instellingen nieter/stapelaar
    • Nieten
  3. Selecteer een locatie voor nietjes in de lijst met opties en selecteer vervolgens de knop Save (Opslaan).
FutureSmart 4
Volg deze stappen om het IP-adres van de printer op te halen en configureer vervolgens de standaardinstellingen voor nietjes via de geïntegreerde webserver van HP.
  1. Open een internetbrowser en voer in de adresregel het IP-adres of de hostnaam in zoals die wordt weergegeven op het bedieningspaneel van de printer. Druk op de toets Enter op het toetsenbord van de pc. De geïntegreerde webserver wordt geopend.
    Afbeelding : Voorbeeld van een IP-adres in een browservenster
      opmerking:
    Als de webbrowser een bericht weergeeft dat toegang tot de website mogelijk niet veilig is, selecteert u de optie om door te gaan naar de website. Toegang tot deze website zal de computer niet beschadigen.
  2. Selecteer het tabblad Kopiëren/afdrukken in de geïntegreerde webserver van HP en selecteer vervolgens Beheren nietmachine/stapelaar in het linkermenu.
  3. Selecteer de locatie van het nietje in het drop-downmenu Nieten en selecteer vervolgens Toepassen.