• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - Apparaatvergelijking

Apparaatvergelijking
M775dn
CC522A
M775f
CC523A
M775z
CC524A
M775z+
CF304A
Papierverwerking
Lade 1 (100 vel)
Lade 2 (250 vel)
Optionele lade voor 500 vel
Optionele lade voor 500 vel met opslagkast
Optionele lade voor 3x500 vel
Optionele lade met hoge capaciteit voor 3500 vel
Standaarduitvoerbak (500 vel)
Stapelaar uitvoerbak (500 vel)
Automatisch dubbelzijdig afdrukken (duplex)
In-line 30-pagina nietmachine
Verbinding
Hi-Speed USB 2.0
10/100/1000 Ethernet LAN-verbinding met IPv4 en IPv6
USB-poort voor direct afdrukken zonder computer en bijwerken van firmware
Opslag
320 GB HP High Performance Secure Hard Disk
Display van het bedieningspaneel
Bedieningspaneel uitgevoerd als aanraakscherm
Afdrukken
Drukt 30 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en 30 ppm op papier van Letter-formaat
USB-afdrukfunctie (geen computer vereist)
Fax
HP LaserJet analoog faxaccessoire 500
Kopiëren en scannen
Kopieert en scant 30 pagina's ppm op originelen van A4-formaat en 30 ppm op originelen van Letter-formaat
Resolutie is 600 x 300 pixels per inch (ppi)
100-page documentinvoer met automatisch dubbelzijdig kopiëren en scannen
USB-functie voor scannen en afdrukken (geen computer vereist)
Scannen in kleur of monochroom
Digitaal verzenden
Naar e-mail verzenden en opslaan in netwerkmap
Ondersteunde besturingssystemen1
Windows XP SP2 of hoger, 32-bits
  opmerking:
Sinds april 2009 biedt Microsoft geen ondersteuning meer voor Windows XP. HP zal zijn best blijven doen om ondersteuning te bieden voor het niet langer verkrijgbare Windows XP.
Windows XP SP2 of hoger, 64-bits (alleen printerdriver, niet ondersteund door het software-installatieprogramma)
  opmerking:
Sinds april 2009 biedt Microsoft geen ondersteuning meer voor Windows XP. HP zal zijn best blijven doen om ondersteuning te bieden voor het niet langer verkrijgbare Windows XP.
Windows Vista, 32-bits en 64-bits
  opmerking:
Windows Vista Starter wordt niet ondersteund door het software-installatieprogramma of de printerdriver.
Windows 7, 32-bits en 64-bits
Windows 8, 32-bits en 64-bits
Windows Server 2003 SP1 of hoger, 32-bits en 64-bits
  opmerking:
Het software-installatieprogramma ondersteunt de 64-bits versie niet, maar de printerdriver ondersteunt deze wel.
Windows Server 2008, 32-bits en 64-bits
Windows Server 2008 R2, 64-bits
Mac OS X 10.6 en 10.7
1De lijst van ondersteunde besturingssystemen geldt voor de Windows PCL 6, PCL 5, PS, en Mac-printerdrivers en de meegeleverde softwareinstallatie-CD. Zie www.hp.com/go/lj700colorMFPM775_software voor een actuele lijst van ondersteunde besturingssystemen.