• Informatie

HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - Tonerafvaleenheid

Artikel
Omschrijving
Onderdeel­nummer
Tonerafvaleenheid
Houder voor afvaltoner
CE980A
Ga naar www.hp.com/go/learnaboutsupplies voor meer informatie.

De tonerafvaleenheid vervangen

Vervang de tonerafvaleenheid wanneer daarvoor een bericht op het bedieningspaneel wordt weergegeven.
opmerking:
De tonerafvaleenheid is ontworpen voor eenmalig gebruik. Probeer niet de tonerafvaleenheid te legen en opnieuw te gebruiken. Doet u dit toch, dan kan toner worden gemorst in het apparaat, wat een verminderde afdrukkwaliteit tot gevolg kan hebben. Stuur de tonerafvaleenheid na gebruik terug naar het HP Planet Partners-programma voor hergebruik.
  1. Open de achterklep. Controleer of de klep volledig is geopend.
    Afbeelding : Open de achterklep
  2. Pak de bovenkant van de tonerafvaleenheid vast en verwijder de eenheid uit het apparaat.
    Afbeelding : Verwijder de tonerafvaleenheid
  3. Plaats de meegeleverde dop over de opening aan de voorkant van de eenheid.
    Afbeelding : Bevestig de blauwe dop
  4. Haal de nieuwe tonerafvaleenheid uit de verpakking.
    Afbeelding : Nieuwe tonerafvaleenheid
  5. Plaats de nieuwe eenheid met de onderkant eerst in het apparaat en duw vervolgens tegen de bovenkant van de eenheid totdat deze op zijn plaats klikt.
    Afbeelding : Installeer de tonerafvaleenheid
  6. Sluit de achterklep.
    Afbeelding : Sluit de achterklep
    Als u de tonerafvaleenheid wilt recyclen, volgt u de instructies bij de nieuwe tonerafvaleenheid.