HP Photosmart 7520 Series - Foto's afdrukken vanaf een geheugenapparaat

HP Photosmart 7520 Series - Foto's afdrukken vanaf een geheugenapparaat
Voer een van de volgende handelingen uit:
Een foto afdrukken op klein papier
  1. Plaats papier.
    1. Plaats fotopapier van tot 10 x 15 cm (4 x 6 inch) in de fotolade met de te bedrukken zijde naar beneden.
      Afbeelding : Afbeelding - Fotopapier laden in de fotolade
  2. Plaats het geheugentoestel.
    • Plaats een USB-station in de sleuf om naar een USB-station te scannen.
      -- Of --
    • Om te scannen naar een geheugenkaart moet u een geheugenkaart in de sleuf plaatsen.
      Afbeelding : Afbeelding - Geheugenkaarten en sleuven
  3. Selecteren een foto.
    1. Druk op Foto op het scherm Home.
      Druk op Afdrukken& weergeven.
      Druk op de linker of rechter pijltjestoets om door de foto's te bladeren.
      Druk op de foto weer die u wilt afdrukken.
      Druk op de pijltjestoets omhoog om het aantal afdrukken te doen toenemen.
  4. Druk de foto af.
    1. Druk op Afdrukken om een afdrukvoorbeeld te bekijken.
      Druk op Afdrukken.
Een foto afdrukken op groot papier
  1. Plaats papier.
    1. Plaats fotopapier van volledig formaat met de af te drukken zijde omlaag gericht in de hoofdinvoerlade.
      Afbeelding : Afbeelding - Plaats papier in de invoerlade
  2. Plaats het geheugentoestel.
    • Plaats een USB-station in de sleuf om naar een USB-station te scannen.
      -- Of --
    • Om te scannen naar een geheugenkaart moet u een geheugenkaart in de sleuf plaatsen.
      Afbeelding : Afbeelding - Geheugenkaarten en sleuven
  3. Selecteren een foto.
    1. Druk op Foto op het scherm Home.
      Druk op Afdrukken& weergeven.
      Druk op de linker of rechter pijltjestoets om door de foto's te bladeren.
      Druk op de foto weer die u wilt afdrukken.
      Druk op de pijltjestoets omhoog om het aantal afdrukken te doen toenemen.
  4. Wijzig de paginaopmaak.
    1. Druk op Afdrukken om een afdrukvoorbeeld te bekijken.
      Druk op Instellingen om afdrukinstellingen te wijzigen.
      Druk op Opmaak.
      Druk op 8,5 x 11.
  5. Druk de foto af.
    1. Druk op Afdrukken.
Geheugenkaarten en sleuven
Uw product heeft een van onderstaande configuraties en ondersteunt de geheugenkaarttypes die hieronder worden vermeld.
    Afbeelding : Afbeelding - Geheugenkaarten en sleuven
  1. 1 Geheugenstick Duo of Pro Duo, geheugenstick Pro-HG Duo of geheugenstick Micro (adapter vereist)
  2. 2 MultiMedia Card (MMC), MMC Plus, Secure MultiMedia Card, MMC Mobile (RS-MMC; adapter vereist), Secure Digital (SD), Secure Digital Mini, Secure Digital High Capacity (SDHC), Secure Digital Extended Capacity (SDXC), of TransFlash MicroSD Card (adapter vereist)
-of-
    Afbeelding : Afbeelding - Geheugenkaarten en sleuven
  1. 1 Geheugenstick Duo of Pro Duo, geheugenstick Pro-HG Duo of geheugenstick Micro (adapter vereist)
  2. 2 MultiMedia Card (MMC), MMC Plus, Secure MultiMedia Card, MMC Mobile (RS-MMC; adapter vereist), Secure Digital (SD), Secure Digital Mini, Secure Digital High Capacity (SDHC), Secure Digital Extended Capacity (SDXC), of TransFlash MicroSD Card (adapter vereist)