HP Single-Function en Multi-Function printers - Afdrukken op glanzend HP Inkjet papier

Inleiding
Dit document biedt instructies voor het afdrukken op de volgende glanzende HP Inkjet papiersoorten, samen met tips om consistente kwaliteitsresultaten te verkrijgen.
  • HP glanzend brochurepapier van 180 g voor Inkjet printers
  • HP glanzend in drieën gevouwen brochurepapier van 180 g voor Inkjet printers
  • HP glanzend professioneel papier van 180 g voor Inkjet printers
Als u uw eigen marketingmateriaal ontwerpt en afdrukt, bespaart u niet alleen geld, maar hebt u ook meer controle over het eindproduct. HP maakt het u makkelijk met gratis, aanpasbare sjablonen en afbeeldingen, tips en trucs, databases met logo's en nog veel meer. Voor gratis sjablonen waarmee u flyers, brochures, ansichtkaarten, zakenkaartjes en bedrijfsformulieren kunt maken, klikt u op deze koppeling: HP Creative Studio voor bedrijven.
Als u uw eigen marketingmateriaal ontwerpt en afdrukt, bespaart u niet alleen geld, maar hebt u ook meer controle over het eindproduct. HP maakt het u makkelijk met gratis, aanpasbare sjablonen en afbeeldingen, tips en trucs, databases met logo's en nog veel meer. Voor gratis sjablonen waarmee u flyers, brochures, ansichtkaarten, zakenkaartjes en bedrijfsformulieren kunt maken, klikt u op deze koppeling: HP Print Studio.
Als u uw eigen marketingmateriaal ontwerpt en afdrukt, bespaart u niet alleen geld, maar hebt u ook meer controle over het eindproduct. HP maakt het u makkelijk met gratis, aanpasbare sjablonen en afbeeldingen, tips en trucs, databases met logo's en nog veel meer. Voor gratis sjablonen waarmee u flyers, brochures, ansichtkaarten, zakenkaartjes en bedrijfsformulieren kunt maken, klikt u op deze koppeling: HP Print Studio.