• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Photosmart 6520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 6525 e-All-in-One series - Foto's afdrukken vanaf een geheugenkaart

Een foto afdrukken op klein papier
Een foto afdrukken op klein papier
  1. Plaats fotopapier van tot 10 x 15 cm (4 x 6 inch) in de fotolade.
    Afbeelding : Plaats papier van 10 x 15 cm
  2. Selecteer een projecttype.
    • Druk op Foto op het startscherm.
    • Raak Afdruk & bekijken aan.
    • Raak Geheugenkaart aan.
  3. Plaats de geheugenkaart in de sleuf voor geheugenkaart.
    Afbeelding : Een geheugenkaart plaatsen
  4. Selecteren een foto.
    • Raak een foto aan.
    • Druk op de pijltjestoets omhoog om het aantal afdrukken te doen toenemen.
    • Raak Gereed aan.
  5. Raak Afdrukken aan.
Een foto afdrukken op klein papier
Een foto afdrukken op groot papier
Een foto afdrukken op groot papier
  1. Plaats fotopapier van volledig formaat in de hoofdinvoerlade.
    Afbeelding : Plaats papier van A4- of 8,5 x 11 inch formaat
  2. Selecteer een projecttype.
    • Druk op Foto op het startscherm.
    • Raak Afdruk & bekijken aan.
    • Raak Geheugenkaart aan.
  3. Plaats de geheugenkaart in de sleuf voor geheugenkaart.
    Afbeelding : Een geheugenkaart plaatsen
  4. Selecteren een foto.
    • Raak een foto aan.
    • Druk op de pijltjestoets omhoog om het aantal afdrukken te doen toenemen.
    • Raak Gereed aan.
    • Raak Instellingen aan.
    • Raak Lay-out aan.
    • Beweeg uw vinger verticaal over het scherm om door de opties te bladeren. Raak 8,5 x 11 aan.
    • Raak het pictogram Terug aan op het bedieningspaneel.
  5. Raak Afdrukken aan.
pasfoto's afdrukken
pasfoto's afdrukken
  1. Plaats fotopapier van tot 10 x 15 cm (4 x 6 inch) in de fotolade.
    Afbeelding : Plaats papier van 10 x 15 cm
  2. Selecteer een projecttype.
    • Druk op Foto op het startscherm.
    • Raak Afdruk & bekijken aan.
    • Raak Paspoort aan.
    • Raak Geheugenkaart aan.
  3. Plaats de geheugenkaart in de sleuf voor geheugenkaart.
    Afbeelding : Een geheugenkaart plaatsen
  4. Selecteren een foto.
    • Raak 2x2 inches om de paspoortafmetingen te selecteren.
    • Raak 4x6 aan om het papierformaat te selecteren.
    • Raak een foto aan.
    • Druk op de pijltjestoets omhoog om het aantal afdrukken te doen toenemen.
    • Raak Gereed aan.
  5. Raak Afdrukken aan.
Pasfoto's afdrukken
Pasfoto's afdrukken
  1. Plaats fotopapier van tot 10 x 15 cm (4 x 6 inch) in de fotolade.
    Afbeelding : Plaats papier van 10 x 15 cm
  2. Selecteer een projecttype.
    • Druk op Foto op het startscherm.
    • Raak Afdruk & bekijken aan.
    • Beweeg uw vinger verticaal over het scherm om door de opties te bladeren. Raak Pasfoto aan.
    • Raak Geheugenkaart aan.
  3. Plaats de geheugenkaart in de sleuf voor geheugenkaart.
    Afbeelding : Een geheugenkaart plaatsen
  4. Selecteren een foto.
    • Raak 4x6 aan om het papierformaat te selecteren.
    • Raak een foto aan.
    • Druk op de pijltjestoets omhoog om het aantal afdrukken te doen toenemen.
    • Raak Gereed aan.
  5. Raak Afdrukken aan.
Panoramafoto's afdrukken
Panoramafoto's afdrukken
  1. Plaats panoramafotopapier van maximaal 10 x 30 cm (4 x 12 inch) in de hoofdlade.
    Afbeelding : Laad panoramafotopapier in de hoofdlade.
  2. Selecteer een projecttype.
    • Druk op Foto op het startscherm.
    • Raak Afdruk & bekijken aan.
    • Beweeg uw vinger verticaal over het scherm om door de opties te bladeren. Raak Panorama aan.
    • Raak Geheugenkaart aan.
  3. Plaats de geheugenkaart in de sleuf voor geheugenkaart.
    Afbeelding : Een geheugenkaart plaatsen
  4. Selecteren een foto.
    • Raak een foto aan.
    • Druk op de pijltjestoets omhoog om het aantal afdrukken te doen toenemen.
    • Raak Gereed aan.
  5. Raak Afdrukken aan.