• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series - Het configuratiescherm wordt na setup in de foute taal weergegeven

HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series - Het configuratiescherm wordt na setup in de foute taal weergegeven
Wijzig de taalinstelling.
Taal instellen
  1. Raak vanaf het beginscherm het pictogram Instellingen aan ().
  2. Raak Voorkeuren aan.
  3. Raak Taal instellen aan. Raak de pijltjesknoppen aan om door de talen te bladeren en raak dan de gewenste taal aan.
  4. Raak Ja aan om uw keuze te bevestigen.