• Informatie

HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series - Omschrijving van het bedieningspaneel van de printer

HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series - Omschrijving van het bedieningspaneel van de printer

• Raak de navigatieknoppen aan om te navigeren tussen de twee startschermen.
      Afbeelding : Het bedieningspaneel van HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series
    1. 1 Start: Keert terug naar het Startscherm, het scherm dat verschijnt wanneer u de printer voor het eerst inschakelt.
    2. 2 Help: Geeft op het Startscherm een overzicht van alle helponderwerpen. Toont op een ander scherm informatie of animatie op het beeldscherm om hulp te bieden bij deze handeling.
    3. 3 Navigatieknoppen: maakt het mogelijk om tussen de twee startschermen, foto's, afdrukvoorbeelden, apps en de horizontale menukeuzes te navigeren.
    4. 4 Terug: hiermee gaat u terug naar het vorige scherm.
    5. 5 Annuleren: beëindigt de huidige bewerking.
    6. 6 ePrint-pictogram: opent het menu Overzicht webservices waar u de statusgegevens van ePrint kunt bekijken de ePrint-instellingen kunt wijzigen of een infopagina kunt afdrukken.
    7. 7 Pictogram Draadloos: opent het menu Overzicht draadloos waar u de status en de instellingen van de draadloze verbinding kunt bekijken en wijzigen. U kunt ook een testrapport draadloos afdrukken, dat u kan helpen een diagnose te maken van netwerkproblemen.
    8. 8 Inkt-pictogram: Toont het geschatte inktniveau per cartridge. Toont een waarschuwingssymbool indien het inktniveau minder is dan het minimale verwachte inktniveau.
    9. 9 Instellingen-pictogram: opent het menu Instellingen waarmee u voorkeuren kunt wijzigen en onderhoudsfuncties kunt gebruiken.
    10. 10 Foto: Opent het menu Foto, waar u foto's kunt bekijken en afdrukken of een afgedrukte foto opnieuw kunt afdrukken.
    11. 11 Apps: biedt een snelle en gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot informatie op het internet, zoals coupons, kleurpagina's, puzzels en meer, en om deze af te drukken.
    12. 12 Kopiëren: opent het menu Kopiëren van waaruit u een kopieertype kunt selecteren of de kopieerinstellingen kunt wijzigen.
    13. 13 Scannen: opent het menu Scannen waarin u een bestemming kunt selecteren voor uw scan.
    14. 14 Snelle formulieren: met HP Snelle formulieren kunt u kalenders, checklists, spelletjes, notitiepapier, grafiekpapier en muziekpapier.
  • Het statuslampje en de knop Draadloos
    Afbeelding : Het statuslampje en de knop Draadloos
    Het statuslampje en de knop Draadloos
    1
    Statuslampje Draadloos
    • Een blauw lampje geeft aan dat de draadloze verbinding werd gemaakt en dat u kunt afdrukken.
    • Een langzaam knipperend lampje geeft aan dat de draadloze functie is ingeschakeld, maar de printer niet is aangesloten op een netwerk. Zorg ervoor dat uw printer binnen bereik is van het draadloze signaal.
    • Een snel knipperend lampje geeft een fout met de draadloze functie aan. Raadpleeg het bericht op het printerbeeldscherm.
    2
    Knop Draadloze verbinding
    Druk op de knop om de draadloze status, IP-adres, netwerknaam, hardware-adres (MAC) en de status van Wireless Direct.