• Informatie

HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series - Beschrijving van de externe apparaatonderdelen

HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series - Beschrijving van de externe apparaatonderdelen

• Voor- en bovenaanzicht
      Afbeelding : Voor- en bovenaanzicht van de HP Photosmart 5520 e-All-in-One series; HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One series
    1. 1 Klep
    2. 2 Onderklep
    3. 3 Bedieningspaneel
    4. 4 Glasplaat
    5. 5 Toegangsklep cartridge
    6. 6 Kap papierbaan
    7. 7 Cartridgetoegangsgebied
    8. 8 Printkopeenheid
    9. 9 Fotolampje
    10. 10 Sleuf voor geheugenkaart
    11. 11 Klep voor geheugenkaart
    12. 12 Papierbreedtegeleider
    13. 13 Grafisch kleurenscherm (ook wel het scherm genoemd)
    14. 14 Papierlade
    15. 15 Verlengstuk van de uitvoerlade (ook wel ladeverlengstuk genoemd)
    16. 16 Het statuslampje en de knop Draadloos
    17. 17 ePrint knop
    18. 18 knop Aan
    19. 19 Plaats van modelnummer
  • Achteraanzicht
      Afbeelding : Achteraanzicht
    1. 20 USB-poort aan de achterkant
    2. 21 Netsnoeraansluiting. Gebruik alleen het netsnoer dat door HP is geleverd.
  • Geheugenkaarten en sleuven
    Uw product heeft een van onderstaande configuraties en ondersteunt de geheugenkaarttypes die hieronder worden vermeld.
      Afbeelding : Geheugenkaarten en sleuven
    1. 1 MultiMediaCard (MMC), MMC Plus, Dual-Voltage MultimediaCard (DV-MMC), Reduced-Size MultiMediaCard (RS-MMC), Secure Digital (SD), Secure Digital Mini (adapter vereist), Secure Digital High Capacity (SDHC) of TransFlash MicroSD-kaart (adapter vereist)
    2. 2 Geheugenstick Duo of Pro Duo, geheugenstick Pro-HG Duo, geheugenstick PRO Duo Mark 2 of geheugenstick Micro (adapter vereist)
    -of-
      Afbeelding : Geheugenkaarten en sleuven
    1. 1 Secure Digital (SD), Secure Digital Mini (adapter vereist), Secure Digital High Capacity (SDHC) of TransFlash MicroSD-kaart (adapter vereist)
    2. 2 Geheugenstick Duo of Pro Duo, geheugenstick Pro-HG Duo, geheugenstick PRO Duo Mark 2 of geheugenstick Micro (adapter vereist)