• Informatie

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Een voorblad afdrukken (Mac OS X)

Een voorblad afdrukken (Mac OS X)

1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Het menu Exemplaren & pagina's wordt standaard weergegeven door de printerdriver. Open de vervolgkeuzelijst van het menu en klik op het menu Voorblad.
  4. Geef aan waar u het voorblad wilt afdrukken. Klik op de knop Vóór document of Achter document.
  5. Selecteer in het menu Type voorblad het bericht dat u op het voorblad wilt afdrukken.
    opmerking:
    Selecteer de optie Standaard in het menu Type voorblad als u een leeg voorblad wilt afdrukken.
  6. Klik op de knop Afdrukken.