• Informatie

• Feedback

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Meerdere pagina's per vel afdrukken (Mac OS X)

Meerdere pagina's per vel afdrukken (Mac OS X)

1. Klik op het menu Bestand en vervolgens op de optie Afdrukken.
  2. Selecteer dit apparaat in het menu Printer.
  3. Het menu Exemplaren & pagina's wordt standaard weergegeven door de printerdriver. Open de vervolgkeuzelijst van het menu en klik op het menu Lay-out.
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Pagina's per vel het aantal pagina's dat u op elk vel wilt afdrukken.
  5. Selecteer in het gebied Lay-outrichting de volgorde en positie van de pagina's op het vel.
  6. Selecteer in het menu Rand het soort rand dat u rond elke pagina op het vel wilt afdrukken.
  7. Klik op de knop Afdrukken.