• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Een afdruksnelkoppeling maken (Windows)

Een afdruksnelkoppeling maken (Windows)
  1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken
  3. Klik op het tabblad Snelkoppelingen.
    Afbeelding : tabblad Snelkoppelingen
  4. Selecteer een bestaande snelkoppeling als basis.
      opmerking:
    Selecteer altijd eerst een snelkoppeling voordat u een van de instellingen aan de rechterkant van het scherm aanpast. Als u eerst de instellingen aanpast en vervolgens een snelkoppeling selecteert, gaan al uw aanpassingen verloren.
    Afbeelding : tabblad Snelkoppelingen
  5. Selecteer de afdrukopties voor de nieuwe snelkoppeling.
    Afbeelding : tabblad Snelkoppelingen
  6. Klik op de knop Opslaan als.
    Afbeelding : tabblad Snelkoppelingen
  7. Geef een naam op voor de snelkoppeling en klik vervolgens op de knop OK.
    Afbeelding : tabblad Snelkoppelingen
  8. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken