• Informatie

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Een foto scannen

Een foto scannen

1. Open het deksel van de scanner.
    Afbeelding : Scannerklep openen
  2. Plaats de foto op de glasplaat van de scanner met de afbeeldingszijde naar beneden en de linkerbovenhoek van de foto in de linkerbovenhoek van de glasplaat.
    Afbeelding : Fotoplaatsing
  3. Sluit het deksel van de scanner voorzichtig.
    Afbeelding : Sluit het deksel van de scanner
  4. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel van het apparaat een van de knoppen voor de functies voor scannen/verzenden aan:
    • Opslaan naar netwerkmap
    • Opslaan in app.geheugen
    • Opslaan op USB
  5. Selecteer een bestaande map of raak de knop Nieuwe map aan om een nieuwe map te maken.
  6. Geef een naam op voor het bestand in het tekstveld Bestandsnaam:.
  7. Raak onderaan de pagina de knop Meer opties aan.
  8. Raak de knop Tekst/afbeelding optimaliseren aan.
  9. Selecteer de optie Foto en raak vervolgens de knop OK aan.
  10. Raak de knop Start aan.
opmerking:
Deze instellingen zijn tijdelijk. Nadat u de opdracht hebt voltooid, keert het apparaat terug naar de standaardinstellingen.