• Informatie

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Een gescand document naar een of meer e-mailadressen verzenden

Een gescand document naar een of meer e-mailadressen verzenden

1. Plaats het document met de afdrukzijde naar beneden op de glasplaat van de scanner of plaats het met de afdrukzijde naar boven in de documentinvoer en stel de papiergeleiders in op het documentformaat.
    Afbeelding : De documentgeleiders afstellen
  2. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop E-mail aan.
    Afbeelding : Knop E-mail
    opmerking:
    Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in wanneer u hierom wordt gevraagd.
  3. Raak het veld Aan aan om het toetsenblok weer te geven.
    opmerking:
    Als u zich bij het apparaat hebt aangemeld, worden uw gebruikersnaam of andere standaardgegevens mogelijk in het veld Van: weergegeven. Als dit zo is, kunt u die informatie mogelijk niet wijzigen.
    Afbeelding : Scherm E-mail
  4. Om naar meerdere adressen te verzenden, scheidt u de adressen met een puntkomma of raakt u de toets Enter aan op het bedieningspaneel na elk adres dat u hebt ingevoerd.
    Afbeelding : Scherm E-mail
  5. Vul de velden CC:, Onderwerp: en Bestandsnaam: in door het veld aan te raken en gegevens in te voeren met het toetsenblok op het aanraakscherm.
  6. Wanneer u de instellingen van het document wilt wijzigen, raakt u de knop Meer opties aan.
    Afbeelding : Knop Meer opties
  7. Indien u een dubbelzijdig document verstuurt, selecteert u het menu Zijden origineel en selecteert u de optie Dubbelzijdig. Raak de knop OK aan.
    Afbeelding : Opties Zijden
  8. Raak de knop Start aan om het verzenden te starten.
    opmerking:
    U kunt altijd een voorbeeld van de afbeelding bekijken door in de rechterbovenhoek van het scherm de knop Voorbeeld aan te raken. Voor meer informatie over deze functie raakt u in het voorbeeldscherm de knop Help aan.
    Afbeelding : Knop Starten
  9. Als u nog een e-mailtaak wilt instellen, raakt u de knop OK aan in het statusscherm.
    Afbeelding : Scherm E-mail