HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Gescande documenten naar een map in het apparaatgeheugen verzenden

Gescande documenten naar een map in het apparaatgeheugen verzenden
Volg deze procedure om een document te scannen en het op het apparaat op te slaan zodat u op elk gewenst moment exemplaren kunt afdrukken.
  1. Plaats het document met de afdrukzijde naar beneden op de glasplaat van de scanner of plaats het met de afdrukzijde naar boven in de documentinvoer en stel de papiergeleiders in op het documentformaat.
    Afbeelding : De documentgeleiders afstellen
  2. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Opslaan in app.geheugen aan.
      opmerking:
    Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in wanneer u hierom wordt gevraagd.
  3. Selecteer een bestaande map of raak de knop Nieuwe map aan om een nieuwe map te maken.
  4. Geef een naam op voor het bestand in het tekstveld Bestandsnaam:.
  5. Wanneer u de instellingen van het document wilt configureren, raakt u de knop Meer opties aan.
  6. Raak de knop Start aan om het bestand op te slaan.