• Informatie

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Kopieerkwaliteit optimaliseren voor tekst of afbeeldingen

Kopieerkwaliteit optimaliseren voor tekst of afbeeldingen

Optimaliseer de kopieertaak voor het type afbeelding dat u wilt scannen: tekst, afbeeldingen of foto's.
  1. Raak in het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Kopie aan.
  2. Raak de knop Meer opties en vervolgens de knop Tekst/afbeelding optimaliseren aan.
  3. Selecteer een van de vooraf gedefinieerde opties of raak de knop Handmatig aanpassen aan en verplaats de schuifknop in het gedeelte Optimaliseren voor. Raak de knop OK aan.
  4. Raak de knop Start aan.
opmerking:
Deze instellingen zijn tijdelijk. Nadat u de opdracht hebt voltooid, keert het apparaat terug naar de standaardinstellingen.