• Informatie

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Een opgeslagen taak maken (Windows)

Een opgeslagen taak maken (Windows)

U kunt taken op het apparaat opslaan, zodat u ze kunt afdrukken wanneer het u uitkomt.
  1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken
  3. Klik op het tabblad Taakopslag.
    Afbeelding : tabblad Taakopslag
  4. Selecteer een optie voor Modus taakopslag.
    • Controleren en vasthouden: Er wordt één exemplaar van een taak afgedrukt, zodat u dit kunt controleren. Hierna worden de volgende exemplaren afgedrukt.
    • Persoonlijke taak: De taak wordt pas afgedrukt wanneer u dit aangeeft op het bedieningspaneel van het apparaat. In deze taakopslagmodus kunt u een van de opties voor Taak privé/beveiligd maken selecteren. Als u een pincode aan de taak toewijst, moet u de vereiste pincode in het bedieningspaneel opgeven. Als u de taak beveiligt, moet u de vereiste pincode invoeren op het bedieningspaneel.
    • Snelkopie: Het gewenste aantal exemplaren van een taak afdrukken en vervolgens een exemplaar van de taak opslaan in het geheugen van het apparaat, zodat u de taak later nogmaals kunt afdrukken.
    • Opgeslagen taak: Een taak opslaan op het apparaat en andere gebruikers toestaan de taak af te drukken. In deze taakopslagmodus kunt u een van de opties voor Taak privé/beveiligd maken selecteren. Als u een pincode aan de taak toewijst, moet degene die de taak afdrukt de vereiste pincode invoeren op het bedieningspaneel. Als u de taak beveiligt, moet degene die de taak afdrukt de vereiste pincode invoeren op het bedieningspaneel.
    Afbeelding : tabblad Taakopslag
  5. Als u een aangepaste gebruikersnaam of taaknaam wilt gebruiken, klikt u op de knop Aangepast. en voert u de gebruikersnaam of taaknaam in.
    Selecteer welke optie u wilt gebruiken als er al een andere taak bestaat met dezelfde naam:
    • Gebruik taaknaam + (1-99): Voeg een uniek nummer toe aan het einde van de taaknaam.
    • Bestaand bestand vervangen: Overschrijf de bestaande opgeslagen taak met de nieuwe taak.
    Afbeelding : tabblad Taakopslag
  6. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.
    Afbeelding : dialoogvenster Afdrukken